... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
bmw118d napísal:no jasne, hlavne 15 ročné bavory sú už len "pekné".

... ale kedze ta trieda je momentalne velmi oblubena, tak je jasne, ze BMW nechce byt pozadu....
... ale kedze ta trieda je momentalne velmi oblubena, tak je jasne, ze BMW nechce byt pozadu....
 ... ak si sa rozhodoval medzi Golfom a 1er, tak si si vybral dobre
 ... ak si sa rozhodoval medzi Golfom a 1er, tak si si vybral dobre  

ancaaa napísal:kajsi očividne si tu raz za týžden prideš vyliečiť svoje komplexi takže sa drž a uživaj si aftiak prajem ti vela štastnych km...dalej to nema zmysel preberať...
 , a veru nechodím sem často, nie je čas, ja sa v podstate do aút nevyznám poriadne, len ich užívam ako pracovnú pomôcku, nemal som ani začať s tým dizajnom, možno som bol vtedy naštvaný za to, že mi ho oprel nejaký somár, šuchanec na dverách. Ešte raz sorry a všetky bmw sú pekné.
 , a veru nechodím sem často, nie je čas, ja sa v podstate do aút nevyznám poriadne, len ich užívam ako pracovnú pomôcku, nemal som ani začať s tým dizajnom, možno som bol vtedy naštvaný za to, že mi ho oprel nejaký somár, šuchanec na dverách. Ešte raz sorry a všetky bmw sú pekné.ancaaa napísal:kajsi očividne si tu raz za týžden prideš vyliečiť svoje komplexi takže sa drž a uživaj si aftiak prajem ti vela štastnych km...dalej to nema zmysel preberať...

bmw 33Ocd napísal:inak este k teme ..moj nazor je za ak BMW 1 tak s motorom 123D.....dobra spotreba velmi dobry vykon....a este k ostatnym veciam aj ked uz to je vyriesene moj nazor je ze Duffy tu na klube ma najlepsiu karu tak by som donho nej.b.l ze na to nema....

zvačša sa behá po meste...a na dialnici pri 130ke je to niečo nad 7...presnejšie 7,6....
 zvačša sa behá po meste...a na dialnici pri 130ke je to niečo nad 7...presnejšie 7,6.... :D a to sa mi niako nezdá... ked tu kukám jaké pekné čisla to hádže iným tak mi je až zle:D:D:D
:D a to sa mi niako nezdá... ked tu kukám jaké pekné čisla to hádže iným tak mi je až zle:D:D:D