... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
killian napísal:Zvlastne toto napisat niekomu, kto ma jedno z najhodnotnejsich aut tu v klube
bmw118d napísal:Mne je jedno, či má najnovší 5-ťkový, alebo 7-čkový, alebo nejaký starý porobený bavor, ale ako by sa mu páčilo, kebyže na jeho káru začne niekto sypať negatíva, tiež si ústa otvorí a nenechá to tak.
bmw118d napísal:Mne je jedno, či má najnovší 5-ťkový, alebo 7-čkový, alebo nejaký starý porobený bavor, ale ako by sa mu páčilo, kebyže na jeho káru začne niekto sypať negatíva, tiež si ústa otvorí a nenechá to tak.
bmw118d napísal:Pozri, keď naň nemáš tak netrieskaj blbosti, 90% ľudom sa to auto páči, ty si z tých zvyšných 10%.
Duffy napísal:ked som teraz makal este ma napadlo :
toto je presne sucasny "bmwtrend" : ja som kapo , lebo na to mam ! a cim slabsie bmw , cim starsie , tym vacsi KOKOT ! velmi skvely priklad , vcera , cierne kupe 320d NR-625xx , ked ma zbadal , ze som sa k nemu priblizil , zacal dupat na plyn ako kokot , 4 ludia v aute
bmw118d napísal:Pozri, keď naň nemáš tak netrieskaj blbosti, 90% ľudom sa to auto páči, ty si z tých zvyšných 10%.
Duffy napísal:ked som teraz makal este ma napadlo :
toto je presne sucasny "bmwtrend" : ja som kapo , lebo na to mam ! a cim slabsie bmw , cim starsie , tym vacsi KOKOT ! velmi skvely priklad , vcera , cierne kupe 320d NR-625xx , ked ma zbadal , ze som sa k nemu priblizil , zacal dupat na plyn ako kokot , 4 ludia v aute , chalan ocividne siel tou cestou prvykrat , riskoval kazdu zatacku , siel stredom cesty , a to len preto , aby bol kapoR. to som sa len pousmial , ubral plyn a siel si normalne dalej .. a to som KAPO ja , lebo mam 2x tolko koni ...
tak to len tolko , na tych HRDYCH bmw majitelov
barabas napísal:a tak podla auta nemozeme definitivne urcit sofera, ale urcite to casto tak je, co uz...nech si kupuju co chcu, len nech nejazdia ako prasata!
ancaaa napísal:bmw118d:ty si presne pripad vetičky "každy vtak svoje perie chvali" niekto ti napiše nazor a ty si mimo lebo sa nepači 100% ludom ale iba 90%tim percentam aj ked neviem kde si na tie percenta prišiel lebo je fakt najškaredšie z celej rady bmw...