... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
 ) sa mi podarilo získať postup ako vytiahnuť pumpu cez zadný kufor bez toho, aby sa strecha nemusela demontovať. A podarilo sa. Problém bol ten, že je hoci pumpa vložená v kryte, ktorý zabraňuje prístupu vody sa voda predsa len dostala dnu a problém s ovládaním bol na svete. Po rozobraní motora pumpy a dôkladného vyčistenia sme ju opäť zložili, vyskúšali a motor pumpy pracoval ďalej. Už len stačilo vyskúšať funkčnosť pumpy a všetko fungovalo ako predtým.
) sa mi podarilo získať postup ako vytiahnuť pumpu cez zadný kufor bez toho, aby sa strecha nemusela demontovať. A podarilo sa. Problém bol ten, že je hoci pumpa vložená v kryte, ktorý zabraňuje prístupu vody sa voda predsa len dostala dnu a problém s ovládaním bol na svete. Po rozobraní motora pumpy a dôkladného vyčistenia sme ju opäť zložili, vyskúšali a motor pumpy pracoval ďalej. Už len stačilo vyskúšať funkčnosť pumpy a všetko fungovalo ako predtým.  DD
DD  DD
DD
 tak som ju presunul do kufra. a musel si kupit nowe??? ja som to precistil kontakt sprejom doplnil hydra kvapalinu a slape to jak pre tym.robota na 4 hodky.komplet rozobrat a poskladat.
 tak som ju presunul do kufra. a musel si kupit nowe??? ja som to precistil kontakt sprejom doplnil hydra kvapalinu a slape to jak pre tym.robota na 4 hodky.komplet rozobrat a poskladat. 
  (((
((( - tiez seriova chyba e39
 - tiez seriova chyba e39