... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
fano031 napísal:Kuk na vrch predoslej stranyDobrá stránka o DPF: http://www.fcd.eu/article.aspx?id=1334
mitocross napísal:Kuk na vrch predoslej stranyNemusis to opakovat.
Sorry, ušlo mi...už som to odstránil....-)
tepes33 napísal:K bodu 1. v jeseni som bol na veľkom plánovanom servise REGNUM KOŠICE, zistili akurát že mám v ťahu zadné ramena a škrabance na karosérii a ojazdené pneu /čo som vedel/. Diagnostiku určite nespravili, lebo by zistili, že sa zapĺňa DPF, na čo ma upozornila moja obyčajná DELPHI /a pre kontrolu kamošová TEXA a tiež diag u JARAKa/, nenapadlo ich nastaviť ani svetlomety, pričom viem že svietia krížom krážom...ale či treba umyť auto sa opýtali...1 - keby bol filter tak zaplnený že je nebezpečné na aute chodiť, asi by mi to autorizovaný servis oznámil nie ?...inak ak si odpálim niečo tak im dám tú ,, kôlničku zatvoriť ,,
2 - povedal mi to presne ako píšem...,, bavoráky nemajú možnosť nútenej regenerácie filtra a to ani cez diagnostiku s PC na kolenách ani na iných častiach tela ,,
3 - termostaty vymenia...sú v záruke...som preobjednaný
4 - niektorí viete tú regeneráciu spustiť čo je super, ale len cesta do Nitry je pre mňa 200km čo ak sa pokus nevydarí je dalších 400km na tejto závade a včera už fakt blbol výkon kým sa lepšie nezohrial
5 - myslím že kopec fanúšikov tu bude rozčarovaných ked nakoniec tohto cirkusu napíšem o ktorý servis sa jedná
- inak pri prvej návšteve sme sa telefonicky dohodli na prvotnej diagnostike aby som vedel zaujať postoj k stavu vozidla
- pán mi o hodinu oznámil, že hučí predné ložisko ( čo som vedel aj sám )...dalej že treba meniť termostaty lebo nekúri ( čo som cítil aj sám )...a že 4 vstrekovače sú zlé, čo som nevedel ani potvrdiť ani vyvrátiť kedže výkon bol v poriadku a emisie tiež...že treba vymeniť hadicu intercoolera lebo tečie ( čo som videl aj sám )...že treba nastaviť geometriu lebo ťahá do strany ( akýto zázrak kedže som tam išiel aj preto ) a že mi niečo zaslepili...ale čo to zaslepili mi ani po opakovanej otázke neodpovedal konkrétne
- diagnostika vozidla komplet sa však nekonala, lebo nemajú čas ... faktúra za tieto maličkosti neskutočná, ale to beriem vrámci značky vozidla
- k tomu ložisku sranda...bol som dať nastaviť geometriu lebo triaslo volantom...to už sa tu preberalo v inej téme...na tretí krát sa zistilo že sú zlé letné gumy...tu sa jedná o iný servis tento raz...prehodili mi teda gumy zimné a prestalo triasť, ale mierne ťahalo do strany...išiel som tam znova a vymenili gumy zo zadu do predu, aspoň mi to tak tvrdil majiteľ servisu ked som to reklamoval, že nielen ťahá tak ako ťahalo, ale začalo hučať predné ložisko...niečo ako stať sa omyl že tam nejaký učeň vymenil gumy opačne sa vraj nemohlo stať...nuž tak som išiel do tohto ,, značkového ,, servisu a tam po objave že treba urobiť geometriu mi oznámili že ložisko je KO...to ti tak z ničoho nič odíde ložisko...sranda no ... no a geometriu majú oni špeciálnu 3D tak som zaplatil a po pár metroch auto ťahá do strany...tak že som jamu trafil a podobné píč....y...znova geometria a znova zle...no a že to vraj robia gumy...nuž na dnes asi príbeh stačil
jararak napísal:Cau, chcem sa v suvislosti s tvojim príspevkom opytat, vies mi ty alebo niekto poradit kto sa tu specializuje na benzin?konkretne 4.8i...diky///Marketing
je velmi smutne ze bmw nema ziadnu signalizaciu - regeneraciu dpf, taktiez ukazovatel teploty vody stoji za draka. Na opacnu stranu sa vies dostat do tzv servisneho menu v budikoch kde tento udaj realne je, len to chce troska fintu sa tam poprepinat
mimochodom ak mas 300t, mozno by nebolo odveci si nechat skontrolovat rozvody, ak to auto planujes nechat este nejaky piatok. V tvojom okoli to je bohuzial dost ubohe, na vychod mas moznost Po, na zapad mas prve moznosti okolo Nr, potom Tt. Bohuzial, dnes potrebujes "odbornika" na konkretne tu motorizaciu co mas, popripade ten model co mas, servisy su len menici dielov a bohuzial casto nespravnych (slaba kvalita, zle vyhodnoteny diel, atd ... )