... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Ako spustím DVD

Pondelok, 26. Októbra 2015, 22:15

ako som spominal vyssie, existuju dve moznosti:
- digitalny TV tuner + prehravanie divx z usb
- multimedialny adapter ktory dovoli k ccc pripojit externy dvd prehravac.

Samozrejme ze tieto veci stoja nejake prachy, snad si necakal ze ti niekto nieco take preda alebo namontuje za 50eur. Niekto to musel vyvinut, vyrobit a chce to aj predat. Za 50eur na to auto nezozenies nic, leda ak tak stierace, aj to pochybujem.

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Utorok, 27. Októbra 2015, 08:08

nechapem co sa tu dookola riesi, ved ti dal airbone hned na zaciatku jasnu odpoved ](*,) vyval 4 kilka plus montaz a mas to, ziaden "intergalaktický návod" na prehravanie DVD zadara neexistuje :lol:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

tepes33
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Banskobystrický

Streda, 28. Októbra 2015, 08:17

OK...ďakujem za odpovede ... myslím že to prehodnotím...je viacero možností ... od DVD do tienidiel, stropné DVD, DVD do opierok, DVD medzi sedačky
- dúfam že nebudem musieť použiť tieto Vianoce vetu v ktorej je slovo ,, ananás ,,

milé detičky, vedel by mi niekto z vás povedať vetu kde je slovko ananás ???
Ferko:
,, Minulé Vianoce bol u susedov Ježiško ,,
- ale Ferko, ja tam nikde slovko ananás nepočujem ...
,, a na nás sa vysral ,,

tepes33
Autor témy

Streda, 28. Októbra 2015, 08:18

- multimedialny adapter ktory dovoli k ccc pripojit externy dvd prehravac.

- existuje niečo takéto ?

airbone

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 00:22

Ano existuje, za 300eciek :)

tepes33
Autor témy

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 12:42

OK...a nejaký link poprosím

airbone

Nedeľa, 1. Novembra 2015, 23:55

https://www.kufatec.de/shop/de/bmw/1er/ ... onal-basic

https://www.kufatec.de/shop/de/bmw/1er/ ... ional-plus

ak by si to chcel, kludne mozes objednat aj cezomna, cena plati ako je na stranke ale aspon nebudes platit postovne z DE na SK cca 20eur

tepes33
Autor témy

Pondelok, 2. Novembra 2015, 16:15

mitocross napísal:
Nemas zaco. A veselo soferuj. Za jazdy to bude fungovat, lebo ide len o hudbu mp3. Pozor na napalovanie - skusat rychlost max. 2x aj rozne DVD+R, DVD-R, podarilo sa mi aj dvojvrstvove plne 8.5GB mp3-jok DVD+R DL, napaluj len mp3 subory samotne... pripadne skus aj tu verziu s mp3 CD do menica. Ja menic nemam.

Ak som ti usetril peniaze, a vlastnis smartfon s Androidom, tak by som ti doporucil ich investovat do aplikacie Carly for BMW (predtym sa volala Bmwhat) a bluetooth OBDII adapteru. Najma kvoli diagnostike, ktoru si spravis hocikde doma ci na ceste sam,- priamo vyhodi specificke kody BMW chyb a presne vies na com si alebo to oznamis mechanikovi a ten nemusi tapat resp. ta odrbavat.
Mne minuly tyzden usetrila stovky eur za spiacu chybu DPF. Uz je vsetko ok a nic ma to nestalo ani som nikde nemusel ist.

Carly for BMW + bluetooth OBDII adapteru
- kde to zoženiem a koľko to stojí ?

upir156
Kraj: Trnavský

Pondelok, 2. Novembra 2015, 17:01

Market+ ebay, eshop...

pka
Auto: E71 35Dx
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Novembra 2015, 15:30

Co sa tyka pozerania videa cez CCC, bez domontovania spravnych modulov to nepojde (interface, player, kabelaz, kodovanie). Asi najjednoduchsia aleternativa, bez zbytocneho kombinovania, komplikovania a dopasovavania, je pouzit takyto set:

http://www.caraudio-systems.de/dt1-ccc_de.html

Obsahuje komplet kabelaz plug and play, interface na pripojenie, DVB-T jednotku na pozeranie TV, multimedialny prehravac, ktory vsak na rozdiel od inych podporuje aj velke MKV subory (nad 4GB), FullHD, kodek x264, pripojenie disku cez USB az do velkosti 2TB (FAT32 aj NTFS), A/V vstup a vystup, HDMI vystup na dalsie monitory,...
Vsetko spolu, jednoducho a funkcne. Stoji to cca 600E. Nic lepsie som zatial nikde nenasiel.

tepes33
Autor témy

Streda, 4. Novembra 2015, 22:48

ďakujem ... dúfam že čoskoro príde Ježiško

mitocross
Auto: X5 40d 2013 MCB
Kraj: Nitriansky

Piatok, 13. Novembra 2015, 11:45

mitocross napísal:
Suhlasim, je to vsetko orientacne, ale za tych par drobnych je to aj tak parada.
A nie je Carly len zblbnuty softwarovou upravou po DPF? Co tam Zdeno nahral? Snad si program necuca udaje z prsta, ale zobrazi to co mu da pocitac auta.

Ja si v prvom rade robim nacitanie kodov.
Behal som asi mesiac len po meste. Az potom ked som sa pripojil, tak mi vycitalo kod 480A - DPF system - filter prilis zaplneny (ukazovalo 72g nespalenych castic - soot), dalsi stupen je kod 481A - zaplnenie filtra prekrocilo nejaku medzu (toto som este nastastie nemal). Najvacsia blbost je, ze ten prvy kod sa vobec nezobrazi na CCC v aute ako vystraha, ale zaroven uz vtedy zabranuje spusteniu akejkolvek regeneracie DPF. Skratka paradne vyriesene - cakanie na zaplnenie az do kodu 481A, ktory sa uz zobrazi a smeruje cloveka do servisu na opravu/vycistenie DPF. Pritom mi ho stacilo zoparkrat za sebou vymazat a filter sa nadvakrat regeneroval do nuly.
Moje auto moze byt uz v pohode alebo mat podobny problem ako tvoje, ale viem ze to teraz budem sledovat, a na to je samotna existenica programu Carly podla mna super.

Len pre uplnost - follow up mojho prispevku v tomto vlakne: Cerstvo vymenene oba termostaty. Neskoro som si vsimol, ze sa auto zohrieva len na 73-76 stupnov. Snad sa aj DPF trosku ulavi, kedze jedna podmienka reg. je min 74-75 st.
... too old to be alternative, too alternative to be old ...
PRINCÍP FUNGOVANIA DPF: https://youtu.be/DMA3MsgjRy4
PREČO SÚ V SANÍ KLAPKY A PREČO SÚ DÔLEŽITÉ:
https://www.auto.cz/klapky-v-sani-proc- ... otor-96035

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní