... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
tepes33 napísal:Asi odpadnem...to mi chceš povedať, že DVD mechanika kde je navigačné DVD a pchal som tam originál DVD a neprehralo ho, prehrá napálené DVD ???
- stačí ho len kvalitne napáliť malou rýchlosťou ?
- niekde som niečo o tomto tu zahliadol že si tam písali aké DVD prázdne kúpiť - značky - ... ja mám nejaké Verbatim
- vyskúšam to, ale tým pádom by páni čo montujú systémy aby sa dali púšťať DVD asi prišli o zárobky
- je pravda že by išlo len DVD a navigácia asi nie, kedže navigačné DVD by v mechanike nebolo, ale to je malá daň zato, že človek ušetrí toľko peňazí ako chcú za montáž rôznych systémov
mitocross napísal:Nemas zaco. A veselo soferuj. Za jazdy to bude fungovat, lebo ide len o hudbu mp3. Pozor na napalovanie - skusat rychlost max. 2x aj rozne DVD+R, DVD-R, podarilo sa mi aj dvojvrstvove plne 8.5GB mp3-jok DVD+R DL, napaluj len mp3 subory samotne... pripadne skus aj tu verziu s mp3 CD do menica. Ja menic nemam.
Ak som ti usetril peniaze, a vlastnis smartfon s Androidom, tak by som ti doporucil ich investovat do aplikacie Carly for BMW (predtym sa volala Bmwhat) a bluetooth OBDII adapteru. Najma kvoli diagnostike, ktoru si spravis hocikde doma ci na ceste sam,- priamo vyhodi specificke kody BMW chyb a presne vies na com si alebo to oznamis mechanikovi a ten nemusi tapat resp. ta odrbavat.
Mne minuly tyzden usetrila stovky eur za spiacu chybu DPF. Uz je vsetko ok a nic ma to nestalo ani som nikde nemusel ist.
mitocross napísal:Toto je jedna z moznosti pre zadavatela temy:
http://www.seicane.com/touch-screen-bmw ... s-srd-8825
https://www.youtube.com/watch?v=1CToMDGayb4
tepes33 napísal:Troška sa opýtam aj na tému toho filtra aj ked som chcel pozerať v aute video![]()
- spaliny prechádzajú ešte aj cez katalyzátor predsa, ktorý mení tak isto pach spálenej nafty a z výfukov vychádza už iný zápach nie ako z T-148
- ako je možné že ste robili len úpravu filtra pevných častíc a z výfukov ide zápach ako z Tatry ???
- ja určite potrebujem ísť na diagnostiku ... v ZV vraj je nejaký servis, bývalé BMW z BB ... ked stojím za autom, cítim ten octový zápach...ked sedím v kabíne a auto je na mieste, dostáva sa mi do interieru cez kúrenie zápach ako keby predo mnou bola stará Karosa