Zdravim, moze sa starat clovek, davat pozor na veci no itak sa to stane hold vek, najazd km, (190k) casté jazdy v meste...
Vyeskaloval sa mi takový nešvar.
v decembri sme menili olej a ani nie po 1000km zrazu auto pýta dalsí 1L oleja doliat reku nieco asi nebude ok. uz na dialnici som si hovoril ze od spodu to nejako taha menej nez som zvyknutý. Reku dobre auto na zdvihak, dole dekle a pozerame kde to tecie, motor suchy, hadice suche a zrazu pozre clovek na turbo a zajebane komplet od oleja ale ze jedno aj druhe..... pozre clovek na vyfuk zajebany komplet (dpf plne) ze az v intercooleri bol najebany olej.....
Toto skor pisem pre zaujimavost nez zeby som hladal nejaku radu aj ked budem rad ak napisete nejake svoje postrehy.... skor ide o to ukazat ludom co ich moze cakat ked chcu zit s takymto komplikovanym autom
takze ideme dat dole dpf, a vykusat ho profesionalne precistit, nakolko ete nemalo by byt odpisane nie tak davno asi rok dva dozadu original v bmw na diagnostike kontroloval hodnoty dpf a nebolo to nic hrozne na tie km, ani ziadna kontrolka na palubovke s dpf....
cize je take otazne ci je dpf zadrbane od oleja a kktin kvoli dosratym turbam ktore dozili, alebo turba su dosrate od upchateho dpf
v kazdom pripade skusime to dpf precistit, len to je to ze ked to ma clovek rozobrate ta uz najracej asi naraz dat dole i tie turba a vsetko vycistit ved to by som mal vidiet hned ci su turba len zadrbane alebo su znicene a tym padom rovno ich mozem menit za repasovane kúsky a vsetko naraz potom zmontovat nech sa to nerozobera na xykrát.... (lebo chceli sme vyskusat vycistit dpf aj "umyt" turba od oleja -> urobit nejake jazdy a potom opatovne pozriet ci su zas turba od oleja a ze ci teda bude stacit vycistit dpf)
tak zatial tolko

ak bude zaujem mozem neskor informovat co ma stalo oprava tejto srandy :)