... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dendo napísal:....Picujete na davtexa ale nikto si asi nevsimol ze chalan sam v garazi zvladol rozobrat a zlozit S62 motor do funkcnej podoby...
Nadzi napísal:To je práve tá závisť
Detičky a akože admini nevedia prekusnut že som si kúpil vládne vozidlo s 650000 a že som len za vlajky zaplatil 500 eur
Oni v minulosti natake nemali a keď sa nájde niekto taky ako ja ktorý bol ochotný dať 3500 eur za vymenenie interiéru exteriéru a zohnanie plnej výbave jednoducho závidia a nevedia to prekusnut tak začnú vymýšľať hejtovat a ponovom že vlajky vypadaju komicky to už len ztoho slová znie závisť
Presne ako davtex a jeho M5
Kde sú časy keď tu bol Palzo adkoo a ich výsmech keď som im v roku 2011 povedal ze chcem 750 za 400 eurovy príjem
Časy sa zmenili amuz som sa im nestihol pochváliť že sa mi to podarilo a aj to uživiť...
Ps: Auto je predané a môžem garantovať že tieto detičky na klube tomu niako nepomohli![]()
A týmto predajom premna konci toto Bmw fórum nevidím zmysel sem chodiť kde po zadaní žiadosti o zmazanie inzerátu to admini presunu do pokecu
To len značí závisť nutkanie sa vysmievať a dokazovať si kto je väčší debil.
Nadzi napísal:. . . . jednoducho závidia a nevedia to prekusnut tak začnú vymýšľať hejtovat a ponovom že vlajky vypadaju komicky to už len ztoho slová znie závisť
. . . .
voMacK napísal:co bezne rozbijem na dovolenke [drogy a kurvy za posledne roky strasne zdrazeli]..
fox1k napísal:môžem niekedy ísť s tebou na dovolenku?