... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BaDDog napísal:Presne..
Na začiatku tejto témy ten príbeh je doslova ukážkovy ako sa zbytočný policjti nudia... a buzeruju... proste vieš..ak natrafia na nejakého rozstraseného škodofkára...tak im uleje 500sk do vrecka ak má a daju mu pokoj...
Marosqo napísal:Vobec nejde ,o to ,ze ci si ,,roztraseny skodovkar´´ ,alebo kokot s BMW co cavuje ... tak isto nas zastavili ,aj po tom jak sme boli driftovat na zige a zdrali gumy skoro az po drot a zajebali nam 2baby pokutu ,taze to je volovina ...vela krat aspon u nas si zgustnu na starych autach
a ide o to ze sa nudia ...zastavia ta a co ? ukazes papiere ,prezru max auto a ak mas secko v poriadku (co bz kaydz mal mat) popraju pekny vecer a ides dalej
BaDDog napísal:Mladých chalanov na škodovkách si tu doslova vychutnávaju...
A ja propo poslednu dobu jazdím podla predpisov...![]()
Radšej si natankujem a pozvem mladu na večeru ako dat niekomu 2litre..![]()
Ale hovorím ti....nas raz zastavili mladý buzici v senici a tam je to skoro každý jeden policajt de**tný buzer*nt... a šacovali nam tam auto 3/4hodinu...
Našli pod sedačkou kladivo a hotovo... resp. bolo hodene na zemi za spol. sedačkou...)
Že načo má pod sedačkou takúto "zbraň"...som padal...ty dve bukvice mali okolo 23-24rokov...čerstvý zelenáči...kontrolovali úúúplne všetko..ale po 10min som nemohol a upozornil som ho na dalšie perličky!! ..že či si všimol aj dalšie zbrane ako napr. 1m hliníkovu vodováhu...a iný vercajch kedže to bolo to tesárske kladivo ako v USA filmoch... a nech si eče odmeria tlak na kolesách...aj tak bolo...a nemohol som už potom nemohol..ked eče kukal do nádrže... ja že čínana tam pašujeme....
Proste boli úúúplne v <->.....sa strapnovali...
Toto je príklad buzerácie..
palzo napísal:Viem o jednom Senickom policajtovi co zobral svojej vlastnej manzelke vodicak lebo prekrocila rychlost o 10km...
BaDDog napísal:.. A tak isto aj v Skalicy su taku |(o|(oti....no v senici je ich viacej.... takých...
Raz ma zastavili uplne ráno eče rozospatého...a ja som ani neregistroval a hned som mu dal do ruky kreditku....
A on na mna že eče VISA karty neberu...a poprosil ma o tu druhu kartičku (vodičák)....
BaDDog napísal:Presne..
Na začiatku tejto témy ten príbeh je doslova ukážkovy ako sa zbytočný policjti nudia... a buzeruju... proste vieš..ak natrafia na nejakého rozstraseného škodofkára...tak im uleje 500sk do vrecka ak má a daju mu pokoj...