... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:13

BaDDog napísal:
Presne..
Na začiatku tejto témy ten príbeh je doslova ukážkovy ako sa zbytočný policjti nudia... a buzeruju... proste vieš..ak natrafia na nejakého rozstraseného škodofkára...tak im uleje 500sk do vrecka ak má a daju mu pokoj...

Vobec nejde ,o to ,ze ci si ,,roztraseny skodovkar´´ ,alebo kokot s BMW co cavuje ... tak isto nas zastavili ,aj po tom jak sme boli driftovat na zige a zdrali gumy skoro az po drot a zajebali nam 2baby pokutu ,taze to je volovina ...vela krat aspon u nas si zgustnu na starych autach
a ide o to ze sa nudia ...zastavia ta a co ? ukazes papiere ,prezru max auto a ak mas secko v poriadku (co bz kaydz mal mat) popraju pekny vecer a ides dalej :roll:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:20

nie vzdy.. niekedy pride kokot s velkym K! a vermi ze ked ta bude chciet za daco do*bat tak si daco najde.. dezen, hustotu pneu alebo hocico.. :evil:

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:42

nejako tu o tom basnite akoby ste ich kazdy den stretavali a kazdy den za to platili.. neprehanajte zase.. s takymto postojom sa moc nedivim ze vas zastavia a rovno mozte vybrat penazenku
!!! Obrázok ???

BaDDog

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:47

Marosqo napísal:
Vobec nejde ,o to ,ze ci si ,,roztraseny skodovkar´´ ,alebo kokot s BMW co cavuje ... tak isto nas zastavili ,aj po tom jak sme boli driftovat na zige a zdrali gumy skoro az po drot a zajebali nam 2baby pokutu ,taze to je volovina ...vela krat aspon u nas si zgustnu na starych autach
a ide o to ze sa nudia ...zastavia ta a co ? ukazes papiere ,prezru max auto a ak mas secko v poriadku (co bz kaydz mal mat) popraju pekny vecer a ides dalej :roll:

Mladých chalanov na škodovkách si tu doslova vychutnávaju...
A ja propo poslednu dobu jazdím podla predpisov... :!:
Radšej si natankujem a pozvem mladu na večeru ako dat niekomu 2litre.. :wink:
Ale hovorím ti....nas raz zastavili mladý buzici v senici a tam je to skoro každý jeden policajt de**tný buzer*nt... a šacovali nam tam auto 3/4hodinu...
Našli pod sedačkou kladivo a hotovo... resp. bolo hodene na zemi za spol. sedačkou...)
Že načo má pod sedačkou takúto "zbraň"...som padal...ty dve bukvice mali okolo 23-24rokov...čerstvý zelenáči...kontrolovali úúúplne všetko..ale po 10min som nemohol a upozornil som ho na dalšie perličky!! ..že či si všimol aj dalšie zbrane ako napr. 1m hliníkovu vodováhu...a iný vercajch kedže to bolo to tesárske kladivo ako v USA filmoch... a nech si eče odmeria tlak na kolesách...aj tak bolo...a nemohol som už potom nemohol..ked eče kukal do nádrže... ja že čínana tam pašujeme....
Proste boli úúúplne v <->.....sa strapnovali...

Toto je príklad buzerácie.. :wink:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:48

nie ale s jedyn zijem v domacnosti a aj podla neho su niektory unikaty prirody..
mal kolegu ktory dal vlastnemu otcovi pokutu za rychlost!!! #-o

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is

Nedeľa, 9. Marca 2008, 21:59

BaDDog napísal:
Mladých chalanov na škodovkách si tu doslova vychutnávaju...
A ja propo poslednu dobu jazdím podla predpisov... :!:
Radšej si natankujem a pozvem mladu na večeru ako dat niekomu 2litre.. :wink:
Ale hovorím ti....nas raz zastavili mladý buzici v senici a tam je to skoro každý jeden policajt de**tný buzer*nt... a šacovali nam tam auto 3/4hodinu...
Našli pod sedačkou kladivo a hotovo... resp. bolo hodene na zemi za spol. sedačkou...)
Že načo má pod sedačkou takúto "zbraň"...som padal...ty dve bukvice mali okolo 23-24rokov...čerstvý zelenáči...kontrolovali úúúplne všetko..ale po 10min som nemohol a upozornil som ho na dalšie perličky!! ..že či si všimol aj dalšie zbrane ako napr. 1m hliníkovu vodováhu...a iný vercajch kedže to bolo to tesárske kladivo ako v USA filmoch... a nech si eče odmeria tlak na kolesách...aj tak bolo...a nemohol som už potom nemohol..ked eče kukal do nádrže... ja že čínana tam pašujeme....
Proste boli úúúplne v <->.....sa strapnovali...

Toto je príklad buzerácie.. :wink:

Raz som zazil nieco podobne ...po chvzlkovom ujebavani sa ,bo uz sa nedalo mi dali fukat ,jasne nenafukal som nic ,tak dali pokoj ,lebo secko bolo v poriadku :lol:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

Ďuri320

Nedeľa, 9. Marca 2008, 23:19

EBOLA napísal:
nie ale s jedyn zijem v domacnosti a aj podla neho su niektory unikaty prirody..
mal kolegu ktory dal vlastnemu otcovi pokutu za rychlost!!! #-o

tak to je asi multi kokod keď naparí vlastnému otcovi pokutu :lol: možno mal zo sebou nejaké genarála kokodú

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Marca 2008, 23:21

Ďuri320 napísal:
tak to je asi multi kokod keď naparí vlastnému otcovi pokutu :lol: možno mal zo sebou nejaké genarála kokodú

:lol: alebo nezhody v rodine, potreboval vrátiť peniaze a takto sa najlepšie vymáha :lol:

palzo
Auto: Dedova Lada

Nedeľa, 9. Marca 2008, 23:27

Viem o jednom Senickom policajtovi co zobral svojej vlastnej manzelke vodicak lebo prekrocila rychlost o 10km...
Jack Daniels + Coca Cola :)

slamec

Nedeľa, 9. Marca 2008, 23:28

palzo napísal:
Viem o jednom Senickom policajtovi co zobral svojej vlastnej manzelke vodicak lebo prekrocila rychlost o 10km...
to urobil pre vlastnú bezpečnosť :twisted:

BaDDog

Pondelok, 10. Marca 2008, 00:00

palzo napísal:

no v senici je ich viacej.... takých...
Raz ma zastavili uplne ráno eče rozospatého...a ja som ani neregistroval a hned som mu dal do ruky kreditku....
A on na mna že eče VISA karty neberu...a poprosil ma o tu druhu kartičku (vodičák).... :lol:

m4x
Auto: E60 545i

Pondelok, 10. Marca 2008, 00:13

kliiiiidek, vsak tu sa clovek nestiha ani nadychnut ako sa tu rehoce :lol: :lol: :lol:
!!! Obrázok ???

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 10. Marca 2008, 00:25

tiez mam skusenost ze su taki aj taki..

raz ma zastavili, vypnem motor, odopnem pas, vystupim
a ze nemali ste pas. ja ze mal, ze nepotrebujem vyletet cez celne sklo. ze dobre.
nemali ste zapnute svetla! (bolo to cez den a povinne denne svietenie v zime)
tak som nastartoval a ukazal ze svetla sa zapinaju same po nastartovani.
za aha tak dobre.. tak ze mozem ist..
vtedy mi to nedoslo, az potom neskor ked som odisiel,
co keby som si nepamatal ci som mal pas alebo zapnute svetla ak by som nemal automatiku ?
ved oni ma normalne kceli oiebat..
Naposledy upravil/-a BlackMW v Utorok, 11. Marca 2008, 10:00, upravené celkom 1 krát.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

palzo
Auto: Dedova Lada

Pondelok, 10. Marca 2008, 08:33

BaDDog napísal:
no v senici je ich viacej.... takých...
Raz ma zastavili uplne ráno eče rozospatého...a ja som ani neregistroval a hned som mu dal do ruky kreditku....
A on na mna že eče VISA karty neberu...a poprosil ma o tu druhu kartičku (vodičák).... :lol:
.. A tak isto aj v Skalicy su taku |(o|(oti....
Jack Daniels + Coca Cola :)

fíri
Autor témy
Auto: magnet na pandúrov
Kraj: Trnavský

Pondelok, 10. Marca 2008, 12:42

BaDDog napísal:
Presne..
Na začiatku tejto témy ten príbeh je doslova ukážkovy ako sa zbytočný policjti nudia... a buzeruju... proste vieš..ak natrafia na nejakého rozstraseného škodofkára...tak im uleje 500sk do vrecka ak má a daju mu pokoj...

praveze sme boli na skodovke, na 1000 ze 65teho roku a este dodam ze si vypatali aj obcanske od vsetkych styroch ze ci sme neni hladani alebo co :lol: a nemali ani reflexnu vestu pocas kontroly
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných