... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jazdit s nim cez zimu po snehu a tej hnustnej soly. Co by som mal spravit aby mu v garazi bolo dobre . tu garaz mam vyhrievanu cca 18 stupnov celu zimu.mam na mysli ci nemam doplnit nadrz do plna alebo ci nemam vybrat baterku.Alebo co.. nemuoze sa nic stat ked bude tak dlho stat bez pohybu. dikes za odpovede.Jannci napísal:daj si to na spaliky, nech nemas prelezane gumy.
Inak prichadzas o najvacsiu radost z jazdy
nedokazem si to predstavit..
PetiE34 napísal:este pootvorit všetky dvere kapotu a kufor, baterka určite von , postavit na klatiky, a štipcamy podopriet stierace a zakryt plachtouotec tak odkladal žigulaka ked išiel na vojnu
tak mal znami favorita... nabehane 4200km ma ten favorit... a kazdu zimu este vystriekal dutiny 
smolo330ci napísal:dikes chalosi spravim vsetko co ste napisaly . PS mam taky pocit ze to auto mi nesluzi ale ja sluzim jemu.hehehe![]()
MattyX napísal:pokud mas plastovou nadrz netankoval bych doplna ale pokud mas plechovou tak urcite doplna kvuli korozi aby pak cerpadlo nesalo bordel
jinak bych doporucoval za relativne pekneho pocasi projet , pokud to v garazi jen nakopnes na chvilu tak ti akorat v koncaku bude kondenzovat voda nerozpalis ho tak aby se vyparila zase... a opet dalsi koroze pokud nemas celonerezovej konec :)