... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: Zaujmava aplikacia pre Iphone od BMW

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 21:50

"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 22:15

Najlepšie je, že iba užívatelia ostatných telefónov sa vždy snažia navážať do majiteľov iPhonov, nikdy nie naopak .-) Ach jo, závisť je sviňa :twisted: \:D/

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 27. Septembra 2010, 00:21

Peter92 - to video :lol: :lol: :lol: :lol:

chefino napísal:
Najlepšie je, že iba užívatelia ostatných telefónov sa vždy snažia navážať do majiteľov iPhonov, nikdy nie naopak .-) Ach jo, závisť je sviňa :twisted: \:D/

nebude to preto lebo iPhone owners si ho tak strasne vychvaluju, pritom neponuka nic prevratne, co by nemali smartfony za polovicnu cenu ??
inak je krasa naletiet Jobsovej marketingovej politike:) byt len hlupuckou oveckou a este byt aj na to hrdy :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 27. Septembra 2010, 04:43

Mne je jedno akú značku mám,môže sa volať aj kokot,mohol to navrhnúť aj daky Mc Erik,ide o to že na nete ide fajn a zatiaľ bez problému....iPhone.

R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 27. Septembra 2010, 07:08

Ja osobne som HTC mal so systemom windows a mal som nokiu 6120. Ten HTC bol na policke asi polroka vypnuty, potom som ho predal. Bol to pomaly srot. Nehovorim ze tie novsie HTC niesu lepsie ako iphone, ale reci typu ze je to nepouzitelna sracka su totalne hovadiny. Neviem na akej urovni pouzivate telefon vy, ale ja pracujem v IT a cez iPhone nemam problem pripojit sa odkialkolvek na pocitac ktory potrebujem, kalendar a maily mam stale pri sebe, mozem telefonovat a pokial potrebujem niejaku aplikaciu na cokolvek, vzdy som zatial nieco nasiel na App Store. Nevravim ze je to najlepsi telefon lebo sam by som tam viacero veci zmenil , ale je to kazdopadne telefon s ktorym sa da kazdodenne jednoducho a rychlo pracovat .

ukh

Pondelok, 27. Septembra 2010, 09:38

Späť k téme.
Mne to cca pred mesiacom stiahla polovička, chcela si zjavne šplhnúť :))
Pre upresnenie - tvári sa to, že to meria preťaženie pri akcelerácii a brzdení. A akože ukazuje rýchlosť. Tá je zjavne len spočítaná a po 100 metroch jazdy je ten údaj totálne, ale totálne mimo realitu. Najväčšia úžitková hodnota tejto aplikácie je radosť z toho, že si na začiatku môžeš vybrať červené alebo modré auto :)

m4x
Auto: E60 545i

Pondelok, 27. Septembra 2010, 12:27

Lock!

Flame nic ine z tohto nevyplyva. Kazdemu vyhovuje nieco ine, 100ludi, 100chuti..
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných