Maco, to bol iba blbo zvoleny prikad, viem, ze FXX nie je street-legal... tak si tam dopln nieco ine... BMW 507, Ferrari 250 GTO, Medved SL 300 Gullwing, Bugatti Chiron, Pagani... alebo hoci aj "iba" E92 M3 GTS
Tvaroh, ano, je to len auto, ale kedze v tom je cely majetok (a stale to rastie na cene), asi sa k tomu nebudem chovat ako k daily car, naviac pokial to ma fakt niekto ako investicnu vec, cim menej km, tym vzacnejsi tovar... taketo auta sa nekupuju na to, aby sa na nich jazdilo...
ak by som sa ja zasnil do pozicie majitela takychto skvostov, na jednej strane by som sa s tym velmi rad previezol, ale na druhej strane by som aj tak nemal gule ne to, aby som s tym isiel riskovat do beznej premavky (aj ked su ti ludia nechutne bohati, nemyslim, ze maju u riti, ked im niekto rozbije auticko za par milionov), takze po zrelej uvahe by som to auto nalozil na prives a prenajal by som si sam pre seba nejaky okruh alebo by som si ten okruh rovno postavil a tam sa vozil az do uspokojenia svojej petrolheadskej duse...