... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Myslel som to tak ze co je lepsie? Mat tento inak nadherny voz v plnej palbe alebo holy bosy? Inac toto auto sa uz predava niekolko rokov. Ked sa nemylim tak je to stala inzercia.
Aby si ma nepochopil zle, e23 je jedno z mojich oblubenych aut, 745i bola technologicka spicka, v interieri vsetko v elektrike, motor niekde inde, proste bomba. Ale robit z obyc manualovej sedmy so svihadlami vzadu ze wau, je to stare bmw tak je to topka to nie. To ako keby si si isiel kupit 520d v manuali a povedal ze je to proste top topov.
voMacK napísal:Tej 535i okrem automatu a poriadnej vybavy chybaju este nejake pekne AEZy. Potom by to naozaj bola zaujimavost na predaj.
Fuxxo napísal:milosss: pravdaze sa nerozumiem, ja som si to len vycucal z prsta. preto v najnovsom oldtimer katalogu zakladna 728i ma hodnotu cez 10 000€. je samozrejma vec ze 745 nalozena bude mat vyssiu hodnotu, kludne aj raz tolko, ja som nikdy netvrdil opak, to by bolo hlupe. a to co pises o dolozenej historii a pribehu, tak to sa velmi casto nestava, a vacsinou je to pri high value cars, ako ferrari alebo ja neviem predvojnove pretekarske auta, alebo ac cobra, atd. raritna vybava a individual mozno zalezi na autach jak E34, E32, E38.. ale co mali E23, E24 vo vybave? a o autach ako E9, E3 ani nehovorim..
ale tvrdit ze 730i nema ziadnu hodnotu je maximalne odveci, lebo je to stale E23. to mas jak ano, 300SL Gullwing stoji 1.5Miliona, 190SL nebrat, lebo to je picovina. pritom pekne kusy tak 150-200 000€
a mobile samozrejme sledujem. a nemyslim si ze 730i by boli nejak uplne mimo, dokonca ani 728i niesu na zahodenie..
M3 lover napísal:tak nam ukaz ty nejaky svoj neinfantilny projekt ty expert. som zvedavy. ci mas len rozjebanu hnilu e30 a tam to konci?Inak fakt, na tie fuxxove infantilne stance works projekty typu auto na dorazoch a suchajuce gumy o blatniky uplne postaci aj takato snehobiela 730 so svihadlami
//ebenci tie M5 E34 uz sa tiez pomaly stavaju autami na "nesoferovanie" ale len na trcanie v garazi pod plachtov nejakeho zbohatlika (vomack atd)
Milosss napísal:urcite to nebude v takom stave, to som ani nikde nepisal.. ale u mna by sa to do takeho stavu dostat mohloFuxxo tak ked ma taku hodnotu, preco si uz neni na ceste to kupit? Tu cenu co si uviedol bude asi stav 2. Co bude na SK zodpovedat tak 5 % youngtimerom na trhu v SK. Ak by hento auto bolo stav 2 tak uz bude davno predane.
Myslim, ze keby si to auto vazne chcel, uz by si ho davno bol pozriet. Ved cesta hore dole nestoji viac ako 100ku tak o com to je pri tej cene.
Note 3 - Gebrauchtes Fahrzeug im ordentlichen Zustand, das normale Spuren der Jahre oder einzelne, kleinere Män- gel zeigt. Uneingeschränkt fahrbereit, ohne Durchrostungen und ohne sofort notwendige Instandsetzungsarbeiten.
Note 4 - Verbrauchtes Fahrzeug mit deutlich erkennbaren Mängeln, das nur eingeschränkt fahrbereit ist oder an demsofortige, einfach durchzuführende Arbeiten notwendig sind. Kann leichte bis mittlere Durchrostungen oder Fehlteileaufweisen.