... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMW593 napísal:
Napster050 napísal:Zalezi o akom aute sa bavime. Jasne ze kupit sedmu s manualom by bolo odveci, ale napriklad pri spominanej 1er by som ja tiez nechcel automat a duplom nie pri motorizacii 30ineviem čo furt máte za výhrady voči tým automatickým prevodovkám... u mňa ked je auto bez automatu tak ma nezaujíma... akože fakt, na každodenné jazdenie mi manuál príde ako strašná otrava, nehovoriac keby som bol v zápche. či vy sa vyžívate v tom že tam furt kvaltujete tie stupne ako v rýchlo a zbesilo ? kolko ich máte ? 20 ?Stačí sa naučiť pracovať s plynom a aj automat radí keď ja chcem. To že to neradí tak ako chcem je len výhovorka na to, že to s tým neviete.
Jediné auto kde som ochotný stráviť manuál je nejaká zaujímavá víkendovka.
Napster050 napísal:neviem čo furt máte za výhrady voči tým automatickým prevodovkám... u mňa ked je auto bez automatu tak ma nezaujíma... akože fakt, na každodenné jazdenie mi manuál príde ako strašná otrava, nehovoriac keby som bol v zápche. či vy sa vyžívate v tom že tam furt kvaltujete tie stupne ako v rýchlo a zbesilo ? kolko ich máte ? 20 ?Stačí sa naučiť pracovať s plynom a aj automat radí keď ja chcem. To že to neradí tak ako chcem je len výhovorka na to, že to s tým neviete.
Jediné auto kde som ochotný stráviť manuál je nejaká zaujímavá víkendovka.