... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Toto ani tak neni o bmwklube. Keby si si nasiel 10 sukromych trenerov, dostal by si 10 roznych odpovedi co mas robit. :)kurva tu su ludia proste fakt jebnuti, neviem jak si to mam inac vysvetlitclovek sa opyta na nieco pre co je uplne rozhodnuty a dostane odpoved ze uplne sa na to vyjeb a toto je lepsie a hento je lepsie a to co chces je napicu a podobne kokotiny
klasicky bmwklub.
Fuxxo napísal::lol:p.s.2. poslem ti holy kokot lebo si mi neusetril nic
jalfons320 napísal:beham zasadne na makkej atletickej drahe, uz nemam 20 aby som skakal po rozbitych BA chodnikoch a cuchal vykuchane 330d. Minimum ludi zevraj vie "spravne" behat, vacsina ide nad limit do kyslikoveho dlhu atd, ale to je na dlhu debatu zevraj, sam nie som nejaky profi odbornik.
jalfons320 napísal:ved si davaj len lahky jogging aby si mal motivacku, ze potom na biku budes mat lepsiu vydrz, mas aj nejaky sporttester?
pyranes napísal:ale zas ja tu nejdem studovat knihy o fitness a sportovani a podobne veci, zmenil som stravu a zacal som bicyklovat. jednoduche jak facka.zase suhlasim ze pre zaciatok kedy ti radi ako dychat a a ako tlacit co zapajat je to fajn, ale mnoho ludi trenera nikdy nemalo aj z mojho okolia, studovali literaturu lebo ich to proste bavilo, pozerali yt videa kde chlapik vysvetloval co a ako a su dnes niekde uplne inde.
Pokial to niekoho seriozne zaujima tak nacita a napozera dnes uz vsetko.. Ale to je len moj nazor, ak pojdes napriklad na posilnovanie.sk tak tam nikto z tych chalanov trenera nema a vysledky maju
voMacK napísal:lebo kardio ako "lahka" a dlhotrvajuca zataz je uplne neefektivna, a pre telo nevhodna (do istej miery). Ak sa teda bavime o chudnuti, existuje tisic ciest ako to dosiahnut, ciel moze byt vzdy rovnaky. Ale ide o to, ako sa s tym nasledne telo vysporiada, aby metabolicky syndrom si privodis, ci to je udrzatelne apod.Toto by ma zaujimalo ako si myslel. Preco je kardio trening na picu, ked chce primarne schudnut? Aj kardiom ti telo silnie, akurat sa prisposobuje primarne dlhodobej zatazi a nie kratkodobej statickej. [ak sa teda bavime o silovom treningu hlavne o cinkach]