Utorok, 7. Júla 2015, 19:56
Po sympóziu chirurgov sa dvaja vyberú na pivo do baru, americky a slovensky chirurg. Sedia pri bare, pijú, debatujú….uz su poriadne pod parou, ked sa ich barman opýta:”prepacte, ze vas vyrusujem, ale nie ste vy nahodou chirurgovia?…lebo som zacul nejake medicinske veci, o ktorych sa bavite..” “hej, sme…” povedia spiti chirurgovia. “a aky bol vas najvaaaacppci zakrok?” Americky chirurg vravi:” no, tak nam raz do ordinacie doniesli chlapika, co nemal oci normalne, ze nic tam nemal, len prazdne diery, hej?… no, a ja som zobral drievko do ruky, hej?… som vysustruzlikal jednu gulku, druhu gulku, s centrofixou som nakreslil zrenicky, som dal typkovi do tych prazdnych dier, a typek normalne vidi, cita, secko…” Chirurg zo Starej nemocnice z Kosic povie:” heeeeeeeej?… no, tha cuj tu, nam raz z priniesli z masokombinatu 30 kila pomleteho masa, normalne, bravcoooove, hovaaaadzie…. No, a ja som z toho masa spravil trup, ruuuuky, noooohy, hlaaaavu…som mu z kukurice spravil vlasy, z tych kukuricnych chlopv… a som urobil dve dierky na oooci, a z kukurice som mu spravil úsmev žltý….som do toho masa pustil 230 a normaaaaaaalne v pohode, typek zije, beha, hraje futbal… ” Americky chirurg povie:” sak to je hovadzina, to kto toto kedy videl?” A slovak povie:” thaa ten tvoj k*kot s tými drevenými ocami ”
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex

F30 335i