... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Re: Vtipy

Streda, 14. Mája 2014, 15:22

EBOLA napísal:
ano, kedze atomova energia je po vrtulkach, slniecku a vodicke najcistejsia forma energie ;-)

Az na to, ze ten maly bordel co nam zostane a.k.a u-235 sa upratuje sam 1,4 miliardy rokov :D (ale toto by som asi cele presunul do pokecu)
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 14. Mája 2014, 15:26

Tie vrtulky az tak ciste niesu. Tam je totiz problem, ze vrtule generuju zvukove emisie, kt. ublizuju zvieratam zijucim v okolii.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Mája 2014, 15:49

Atomka je v pomere palivo/vykon absolutne neporazitelna vo vsetkych ohladoch vratane ekologie. Skladovat sa to tiez spravne da, aj celkom ekologicky, a pri vyskume a realizacii reaktorov IV generacie (my mame VVER440 co su Class 2 - 3 ) ani to skladovanie nebude problem kedze sa uz nebude pouzivat Uran...

Btw, co sa tyka U235, to je to posledne co by ma zaujimalo pri likvidacii atomky :wink:

Hybridy a elektromotory ja osobne zatracujem a stotoznujem sa ze eko moc niesu, ale atomky by som urcite nezatracoval, pri sucasnom populacnom raste je to nasa buducnost (spolu s fuziou)
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Mája 2014, 16:23

bruno75 napísal:

A kto povedal, ze na to nemam... zase jeden mudry, co si mysli, ze vsetko vie a vsetkemu rozumie a podla seba sudi vsetkych... :roll: :mrgreen:

Ved ja netvrdim, ze to auto je zle alebo ze ho dokonale poznam (nepoznam ho vobec :mrgreen: ), len mi pripada ta recenzia trochu neobjektivna, nakolko vyzdvihuje len pozitiva auta akoby ziadne negativa ani neexistovali.... :roll: kazde auto ma svoje muchy a Tesla je este prilis kratko na trhu na to, aby ich vychytali... ako napad je to urcite dobre, ale pre mna zatial nie velmi prakticke riesenie, kedze si neviem predstavit, ze by som mal byt zavisly cisto od el. zasuvky... a v nasom Bananistane bez jedinej verejnej nabijacej stanice dvojnasobne...
to i8 mi pripada daleko lepsie vyriesene... :mrgreen:
a aj Hammerhead-i Eagle Thrust, ktory vytvorili v chalani z Top Gear mal celkom zaujimavo rieseny alternativny pohon (aj ked pravda bolo by treba na tom este popracovat) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://topgear.wikia.com/wiki/Hammerhead_Eagle_i-Thrust

http://style.hnonline.sk/auto-moto-130/z-bratislavy-do-kosic-elektromobilom-na-slovensku-pribudli-rychlonabijacky-617758

zevraj nabijacky uz po celom slovensku su, takze by nemal byt problem.

A k tym baterkam - netazi sa momentalne Litium do bateriek spod pralesov v Juznej amerike? Nieco som sa dopocul ze na tazbu musia vysekavat stromy, cize ci budeme vypustat sklenikove plyny z aut, alebo pri vyrobe baterii tazbou znicime lesy, je to asi jedno :)

A napriklad aj ten neskutocne uzasny VW E-up - cistokrvna utopia. Obstaravacia cena auta + po urcitych rokoch/km cena novych baterii (kedze maju obmedzenu zivotnost), a zistilo sa ze obdobne auto s dieslovym motorom za rovnake prejazdene kilometre bude lacnejsie, co sa celkovych nakladov tyka ... Ale Tesla sa mi paci, urcite by som to bral ako schopnu alternativu
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 14. Mája 2014, 17:00

EBOLA napísal:
ano, kedze atomova energia je po vrtulkach, slniecku a vodicke najcistejsia forma energie ;-)

Isteze je, az na to vyhorene jadrove palivo, ktore treba niekolko sto rokov bezpecne skladovat a predtavuje pre prirodu podstatne vacsie riziko... ale inak je to uuuplne cistucke... :mrgreen:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Mája 2014, 17:14

a aky iny zdroj energie by mal byt lepsi?
- vrtulky skodia vtakom
- vodne skodia rybam
- slnko je len cez den ;-)
- plyn je sice eko no nespoliehal by som sa na jeho dodavky (staci si spomenut na uzavierku plynu rusmi)
- biopalivo? to vyrubeme lesy?
- tepelne/uholne elektrarne nielenze zasvinuju ovzdusie ale navise kazdy rok vyprodukuju tony radioaktivneho popolceka.

another ideas?

BranoMW
Kraj: Košický

Streda, 14. Mája 2014, 17:50

Easa napísal:
Prirovavanie ekologickosti elektromobilov k atomkam nebol zrovna stastny priklad...

...toto tvoje tvrdenie nebolo zrovna stastnym...

moj priklad je az priliz trefny... treba trochu viac studovat....

BranoMW

Streda, 14. Mája 2014, 18:01

ach boze, to sme ale uchylaci...nieje toto tema "vtipy"? :mrgreen:

Hoci tvrdenie ze atomka je ekologicky zdroj energie vskutku vtip je.

Takze teraz podme hlasovat za atomky a sa pytam vsetkych Kosicanov, kto je za tazbu uranu na Jahodnej pre tento ekologicky zdroj mesacnej krajiny?

To do tej vtipnej kategorie patria aj akumulatory, solarne clanky, bezolovnate spajkovanie etc, etc... najcistejsi zdroj energie je asi cierna diera :D a ci dva kremene? alebo ebonitova tyc?

ent of OT

Ide policajt po ulici a spadne mu ciapka, ciganca chyti ciapku dobehne policajta a krici, pan policajt nieje to vasa? A policajt odveti, nie, ja som svoju stratil...
Naposledy upravil/-a BranoMW v Streda, 14. Mája 2014, 18:07, upravené celkom 1 krát.

BranoMW

Streda, 14. Mája 2014, 18:02

EBOLA napísal:

another ideas?

baterka mobilneho telefonu nestaci....? a co takto svetojanska muska? :mrgreen:

BranoMW

Streda, 14. Mája 2014, 18:06

Easa napísal:
(spolu s fuziou)

mytus... robil som dost rokov v CERN-e aby som rozlisil debaty pri vine od debat na ziskanie grantov [-X

BMWpositiv

Štvrtok, 15. Mája 2014, 05:36

...hmm, no a len tak si dosiel akoze dozit naspak na rodnu hrudu? zajimave no :-k

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 15. Mája 2014, 05:42

BranoMW napísal:
mytus... robil som dost rokov v CERN-e aby som rozlisil debaty pri vine od debat na ziskanie grantov [-X

z tohto ma napada:

A: Nerobil som X rokov v CERN-e aby som tu viedol taketo debaty pri vine..
B: Ty si robil v CERN-e?
A: Ved hovorim, ze som nerobil v CERN-e..
:mrgreen:
F11 525d
E70 35d

BMWpositiv

Štvrtok, 15. Mája 2014, 05:57

...akeze to vtipne rozlusknutie v teme vtipy :mrgreen:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Mája 2014, 07:14

cretino napísal:

z tohto ma napada:

A: Nerobil som X rokov v CERN-e aby som tu viedol taketo debaty pri vine..
B: Ty si robil v CERN-e?
A: Ved hovorim, ze som nerobil v CERN-e..
:mrgreen:

mna zasa:

co urobi cigan, ked dokonci pravnicku fakultu?
- rozoberie lesenie, a ide murovat inu budovu :mrgreen:

BMWslav
Auto: F22 M235i

Štvrtok, 15. Mája 2014, 08:10

Musim sa podelit :D

Toto je Kosicky tuning :D
Prílohy
10382252_752188654801812_3842528087017694693_o.jpg
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných