... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Re: Vtipy

Pondelok, 12. Mája 2014, 12:30

ViktorDDD napísal:
ten zmiešaný pocit, keď sa ti svokra zabije na tvojom novom aute . . .

:mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Mája 2014, 18:49

Neviem presne kde to dat, tak to dam sem: http://theoatmeal.com/comics/tesla_model_s

Je to trosku netradicna "uzivatelska recenzia" na Tesla S od chlapika, co si hovori "The oatmeal"; kto ho pozna vie, ze jeho tvorba je neskutocne vtipna a trefna. Odporucam si prelistovat celu jeho stranku.
P.S. - Pre vsetkych, co picuju na anglictinu - tak toto radsej ani neotvarajte, pokrocila znalost ENG nutna! :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

unikatil
Auto: A8 4.2

Utorok, 13. Mája 2014, 18:54

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 13. Mája 2014, 19:03

hlavne že značky začiernil :mrgreen:

Pežot

Utorok, 13. Mája 2014, 19:04

skoki napísal:
hlavne že značky začiernil :mrgreen:

Piču vidno na tých fotkách :-k

bruno75

Streda, 14. Mája 2014, 09:20

voMacK napísal:
Neviem presne kde to dat, tak to dam sem: http://theoatmeal.com/comics/tesla_model_s

Je to trosku netradicna "uzivatelska recenzia" na Tesla S od chlapika, co si hovori "The oatmeal"; kto ho pozna vie, ze jeho tvorba je neskutocne vtipna a trefna. Odporucam si prelistovat celu jeho stranku.
P.S. - Pre vsetkych, co picuju na anglictinu - tak toto radsej ani neotvarajte, pokrocila znalost ENG nutna! :)

Recenzia je to vskutku netradicna, lenze mi nepripada nejako vynimocne vtipna... :?
Skor mi to pripada ako reklamny clanok glorifikujuci Teslu nad vsetky ostatne auta, pretoze je mega, super, intergalakticky dokonala a nikdy inak... :mrgreen:
Z chlapca, ktory tuto "recenziu" pisal je na svetelne roky citit, ze je American.... a navyse dost nakazeny eko-sialenstvom...
Tym samozrejme nechcem povedat, ze Tesla je zle auto (aj by som ju mozno chcel), len ju zdaleka nepaovazujem za tak dokonalu ako autor clanku...

Maco
Auto: visavytena pajta

Streda, 14. Mája 2014, 09:40

Klasicky tunajsi uzivatel, ked na to nemas uz je to napi*u :lol: :lol: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Mája 2014, 09:49

Ale no - ta recenzia je vtipna, presnejsie usmevna.

Bez urazky ale ludia co nevlastnia (ci neservisuju) Teslu maju ponatie (pomerne) blizko nule ake je to auto (v skutocnosti).

bruno75

Streda, 14. Mája 2014, 11:07

Maco napísal:
Klasicky tunajsi uzivatel, ked na to nemas uz je to napi*u :lol: :lol: :mrgreen:

A kto povedal, ze na to nemam... zase jeden mudry, co si mysli, ze vsetko vie a vsetkemu rozumie a podla seba sudi vsetkych... :roll: :mrgreen:

auto111 napísal:
Ale no - ta recenzia je vtipna, presnejsie usmevna.
Bez urazky ale ludia co nevlastnia (ci neservisuju) Teslu maju ponatie (pomerne) blizko nule ake je to auto (v skutocnosti).

Ved ja netvrdim, ze to auto je zle alebo ze ho dokonale poznam (nepoznam ho vobec :mrgreen: ), len mi pripada ta recenzia trochu neobjektivna, nakolko vyzdvihuje len pozitiva auta akoby ziadne negativa ani neexistovali.... :roll: kazde auto ma svoje muchy a Tesla je este prilis kratko na trhu na to, aby ich vychytali... ako napad je to urcite dobre, ale pre mna zatial nie velmi prakticke riesenie, kedze si neviem predstavit, ze by som mal byt zavisly cisto od el. zasuvky... a v nasom Bananistane bez jedinej verejnej nabijacej stanice dvojnasobne...
to i8 mi pripada daleko lepsie vyriesene... :mrgreen:
a aj Hammerhead-i Eagle Thrust, ktory vytvorili v chalani z Top Gear mal celkom zaujimavo rieseny alternativny pohon (aj ked pravda bolo by treba na tom este popracovat) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://topgear.wikia.com/wiki/Hammerhead_Eagle_i-Thrust

BranoMW
Kraj: Košický

Streda, 14. Mája 2014, 13:26

bruno75 napísal:
.... a navyse dost nakazeny eko-sialenstvom...

...a pricom elektromobil (a vsetko beziace na baterkach ci solarkach) ani vobec eko nieje...alebo inac povedane, je to asi tak eco ako atomova elektraren...teda ano, nedymi...a tam to aj konci... :D

Na elektromobiloch sa mi paci len jedno a to je max krutak hned nad nolovymi otackami, that's all ..ale to ma aj hybrid... teda I8 forever :thumbup:

bruno75

Streda, 14. Mája 2014, 13:56

BranoMW napísal:
... teda I8 forever :thumbup:

=D> :thumbup: \:D/
i8 rulezzzz :mrgreen:
....uz aby tu bolo a aby mi niekto dovolil sa aspon na chvilu na nom povozit...
radost z i8 mi trochu kazi len fakt, ze to bude faaakt dost drahe auticko a kupit podojenu ojetinu uz bude kvoli baterkam asi dost risky business...
aby som nebol celkom OT:

Pride muz do sauny, kde skupinka Jamajcanov fajci travu. Sadne si dalej a snazi sa nevsimat si ich. Po chvilke jeden z nich vstane a priblizi sa nukajuc mu jointa. Muz zdvorilo odmietne. Zakratko mu vsak opat jeden z Jamajcanov nuka potiahnut si. Muz hovoriac: "Viete, so mnou to nic nerobi ..." opatovne odmieta. Ked mu po treti krat ponukaju jointa, tak privoli a ukazujuc, ze to na neho naozaj nep...osobi, silno potiahne. Vzapati mu ten Jamajcan schmatne kluce a spolu s ostatnymi vybehne zo sauny. Muz sa rychlo spamata a vybehne za nimi. Jamajcania mu zatial vezmu veci zo skrinky, ponaskakuju do jeho auta a fujazdia prec. Nahy muz naskoci do najblizsieho taxika a naviguje vodica sledovat zlodejov. V hustej premavke ale Jamajcanov stratia. Taxikar zastavi pri nejakom lese. Nahy muz si uvedomi, ze nema cim zaplatit. Taxikar si ho chvilu prezera a vravi: "Ale mohli by sme sa vyrovnat inak..." .... nahy, okradnuty, znasilneny, sam v lese uz celkom rezignuje. Uz sa mu chce len srat. Tak si cupne k najblizsiemu stromu...a odrazu mu jeden z Jamajcanov poklepe po pleci: "Pocuj kamo, neser nam tu v saune!"

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Mája 2014, 14:37

Prirovavanie ekologickosti elektromobilov k atomkam nebol zrovna stastny priklad...
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Mája 2014, 14:48

uz vidim tie inzeraty rok 2030:
predam bmw i8 bla bla bla malo jazdene bla bla bla top stav bla bla bla vymenene uhliky na motore a baterky ;-)

inak dnes ma rozsekalo co kolega zahlasil:
dnes vyhrame 3:0
v prvej aj druhej tretine. v tretej dostaneme 7 :lol:

bruno75

Streda, 14. Mája 2014, 14:57

Easa napísal:
Prirovavanie ekologickosti elektromobilov k atomkam nebol zrovna stastny priklad...

Noooo... to by som si zase nebol taky isty...
Z coho sa robia baterie? A ako sa tento material ziskava / cisti / spracovava?
Co s bateriami, ktore sa uz nedaju nabit? Nie su nahodou rovnako nebezpecnym odpadom s dlhou odburatelnostou ako vyhorene jadrove palivo...

A v neposlednej rade, odkial sa (u nas) v prevaznej miere ziskava elektricka energia? Pokial ja viem, tak z atomiek...
(udaje z roku 2012, nepredpokladam, ze sa nieco velmi zmenilo: http://www.energia.sk/tema/elektrina-a- ... 2012/9929/ )

Este stale si si isty, ze to porovnanie nie je dobry priklad...

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Mája 2014, 15:05

ano, kedze atomova energia je po vrtulkach, slniecku a vodicke najcistejsia forma energie ;-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných