... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Re: vodičák, alebo 100 evri

Nedeľa, 26. Júla 2009, 00:24

alfi666 napísal:
To je jasne, ze chcu do vacku hrabat vsetci ;)... a tiez je jasne, ze obcas sa ti podari ukecat to.... ale podstatne je, ze vyjebat snimi nemas ako... keby ti chceli nieco najst, tak ti vzdy najdu... dokonca aj keby si siel pesi ;)

Heej..ale dovolim si namietat...v mojich zaciatkoch ked som este nemal vlastne auto som raz isiel okolo pol 2 v noci aj s frajerkou na bratovej felde a stopli ma zeleny..najprv chcel aby som fukal,potom doklady,potom si zmyslel ze chce vybavu vidiet..no a aby nebolo dost v tej zime kedze to bolo nejak v januari tak on si zmrd este zmyslel ze chce vidiet typ motora..a blbec to hladal na prevodovke..tak som este z nervov vytiahol baterku a zasvietil som mu nan aby si ho hajzel mohol skontrolovat a aby ma pustil dalej......a ked ma par krat zastavili na mojom compacte to sa len poprechadzal okolo auta pozrel znacky a zazelal mi prijemnu cestu a to kazdy jeden krat ked ma nanom stopli...niektori mozu hladat nieco na com zarobia,ale ked nemaju co najst tym tych blbcov naseries najviac...tod moj nazor..nech sa aj na hlavu postavy ale ja na tych hajzlov co ledva skoncili nejaku posratu ucnovku a potom isli za policajtov zarabat nebudem!!!

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 26. Júla 2009, 15:13

presne tak ked to nejde tak to nejde \:D/ heh love nedostanu.
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 26. Júla 2009, 21:19

Ved tak treba...ved asi co je lepsie?..pracovat aby sme mali na to aby sme sa vozili alebo pracovat aby sme mohli platit ich? :?: [-X [-X no taky velky budu mat :!:

jankode
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 27. Júla 2009, 15:20

Kamoš okašlal si sa sám svojou nevedomosťou, to je po prvé. po druhé chlapi na Tebe zarobili 100 EUR nakoľko Ti nedali bločky to znamená že nič nevykazovali bla bla bla, si Ta iba poznačili keby náhodou do konca služby bol problém. Podporil si korupciu v našom štáte...Ad 2, chalani ked zaplatíte pokutu na mieste a vydajú Vám bločky to znamená že ste si vedomý spáchania priestupku a boli ste ochotný zaplatiť na mieste, potom sa už môžete sťažovať kde len chcete a načo len chcete peniaze Vám už nikto nikdy nevráti!!!!!!!To isté platí aj pri tzv. šekoch, ak ho raz prevezmete a podpíšete túto sankciu môže zrušiť iba súd podľa nového zákona!!!!!!Je to na dlho aj na niekoľko rokov a či uspejete na súde Vy alebo PZ je 50/50 ved každý priestupok a konanie vodiča sa posudzuje individuálne. Ak ste nie ste si vedomý spáchania priestupku resp. máte pocit že svoje konanie dokážete obhájiť pred správnym orgánom neplatte na mieste ani nepodpisujte šek, slušne požiadajte Policajta aby Vás predvolali na správne konanie kde budete k Vášmu skutku vypočutý....Ale bacha aj táto minca má dve strany, môžete odísť s menšou ale ale aj väčšou sankciou lebo fakt každá vec resp. každý skutok sa rieši a prejednáva individuálne!!!!Tam sa pozerá pri prejednaní na xy faktorov /získané dôkazy na mieste, Vaša karta vodiča a pod./. No dúfam že už konenčne budete uvedomelý a nebudete tu písať dohady a somariny....A hlavne sa nespoliehajte nato že ked zaplatíte alebo podpíšete šek a budete sa sťažovať že nebudete nič platiť, hore som Vám to laicky rozpísal.... Som bývalý príslušník PZ a viem presne o čom hovorím...Veľa ľudí pozerá TV a relácie typu ako to nespackať a podobné kraviny a pritom si môžu fakt iba viac uškodiť ako pomôcť. Treba jazdiť alebo snažiť sa jazdiť ako človek nie ako prasa, netreba sa hrať na toho najväčšieho hrdinu lebo aj tak potom minimálne každý druhý otravuje a mrnčí u niekoho aby mu to vybavil, hlavne že na mieste nad neho nieje...Toje asi z mojej strany všetko, musel som reagovať, lebo vidím že vyše polovica je tu úplne neznalá, pritom stačí iba študovať a byť študovaný...ved ste vodiči a pravidlá CP máte ovládať z Autoškoly....A posledná vec, neľakajte sa ked nemáte hotovosť a budú Vám brať vodičák, dostanete potvrdenie na 15 dní čo Vám nahrádza VP, po uhradení pokuty sa Vám vráti ak nie dostanete zákaz činnosti. To je len preto že štát má neustále problémy z vymáhaniami šekových pokút... Veľa šťastných km....

Bikemann

Štvrtok, 30. Júla 2009, 17:03

R0nnIe napísal:
K*k*ti su to dopice. Fakt ako som v jednom prispevku pisal, clovek moze ist ako chce , ale ty kokoti ti daju pokutu aj keby si siel najvzornejsie ako sa da. To ze si nemal stk teraz neriesim, lebo na to neprisli. Inak je dobra chujovina dobrom stave stk nespravi koli dierke vo vyfuku, ale po cestach chodi kopec MB120 ktorych tech. stav je niekde uplne inde. Ako priklad: Znamy isiel s MB130rapid! na STK ktoru spravil (pripominam ze bez uplatku) oficialne ako sa STK roby. Cestov domov sa mu v zakrute odrapilo zadne rameno ktore vydrapilo poloos a kus prevodovky. Je toto normalne? A okrem toho ked to opravil, tak som ho poprosil nech mi da previest , lebo na MBcke som sa este nevozil a chcel som to vyskusat. Nieco take som ale nezazil, bal by som sa na tom ist na cestu.

tak dneska som stretol ten zeleny passat a lepil sa na mna jak blazon, asi ma chcel vyprovokovat k nahanacke, ale kludne som si siel 65 , potom ma predbehol a turoval prec, za 2 minuty som ho dobehol lebo stihol kolonu, tak ideme pomaly za nim a az vtedy som zistil ze su to policajti lebo kamos mi vravi ze pozri co ti pise, "zapni svetla" :D hehe tak som ich zapol a bol rad ze som sa snim nezacal nahanat :D

Bikemann

Štvrtok, 30. Júla 2009, 17:05

iste napísal:
myslim ze by ste si vsetci mali stiahnut zeitgeist...to nemyslim v zlom,ale otvory to oci:)
to ne koli policajtom,ale tak vseobecne:) je to fakt zaujimave

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7695921912

jojo velmi dobry dokument, otvori oci, jak je vestko len o peniazoch a o nicom inom.. a to ze ten dlh co splacame nikdy nikto nesplatii :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 263 neregistrovaných