... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
alfi666 napísal:To je jasne, ze chcu do vacku hrabat vsetci... a tiez je jasne, ze obcas sa ti podari ukecat to.... ale podstatne je, ze vyjebat snimi nemas ako... keby ti chceli nieco najst, tak ti vzdy najdu... dokonca aj keby si siel pesi
R0nnIe napísal:K*k*ti su to dopice. Fakt ako som v jednom prispevku pisal, clovek moze ist ako chce , ale ty kokoti ti daju pokutu aj keby si siel najvzornejsie ako sa da. To ze si nemal stk teraz neriesim, lebo na to neprisli. Inak je dobra chujovina dobrom stave stk nespravi koli dierke vo vyfuku, ale po cestach chodi kopec MB120 ktorych tech. stav je niekde uplne inde. Ako priklad: Znamy isiel s MB130rapid! na STK ktoru spravil (pripominam ze bez uplatku) oficialne ako sa STK roby. Cestov domov sa mu v zakrute odrapilo zadne rameno ktore vydrapilo poloos a kus prevodovky. Je toto normalne? A okrem toho ked to opravil, tak som ho poprosil nech mi da previest , lebo na MBcke som sa este nevozil a chcel som to vyskusat. Nieco take som ale nezazil, bal by som sa na tom ist na cestu.
iste napísal:myslim ze by ste si vsetci mali stiahnut zeitgeist...to nemyslim v zlom,ale otvory to oci:)
to ne koli policajtom,ale tak vseobecne:) je to fakt zaujimave
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7695921912