riešila sa tu i40ka tak napisem moje dojmi, kedze ju dostala moja krstna ako firemne auto s motorom 1,7crdi ( s tym silnejsim )
prevodovka/motor: 6 stupnovu prevodovku to sice ma, ale nechapem preco toci pri 140kmh tak vysoke otacky a zbytocne tym zvysuju spotrebu a opotrebenie motora. A co sa tyka vykonu, urcite postacujuci pre normalneho cloveka a tu obrovsku kritiku som fakt nechapal.
podvozok : neni to ziadna katastrofa, prave naopak. Patri k tym tuchsim, auto sa pomerne malo naklana a komfort je podla mna na tu cenovu kategoriu na slusnej urovni
dizajn: Sedan velmi pekny, kombi uz az tak nie. Predok sa mi nepači, vidno ze je to korejec
riadenie: prekvapivo velmi presne, no bohuzial nulova odozva. To iste "umely" pocit na pedaloch. Ale na to p*cujem pomaly na vsetkych novych/novsich autach...
interier/sedacky: Urcite postacujuci komfort a bocne vedenie. Interier sa mi nepaci, vyzera to jak mimozemstanska hlava. Auto ma okolo 30-40tkm a puka palubovka vpravo pri skle. To by ma fakt nasralo. No koza na volante, tapce, opierky su fakt v poriadku.
Peace podte do mna !
A co sa tyka mojich aut v buducnosti..viem ze chcem gs450h 3gen facelift. No to je este daleka buducnost, kedze mam 18 a som na gympli

Teraz sa dava dokopy 328čka..