... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RudyJames napísal:tak isto tempus awt BA, auto po geometrii a striekani zadneho naraznika, zvonku aj zvnutra vycistene... v autorizovanom servise by to malo byt samozrejmostou... aspon tych 21e v mojom pripade usetrenych
starML napísal:Že auto po opravě umyjí a i uvnitř vyčistí, je velmi zajímavé a souhlasím s tím, že mne to taky překvapilo. Zpravidla se tak stane, když je auto v opravě do druhého dne a více. Jen si úplně nejsem jistý tím zadarmo, protože :
- u Invelt Plzeň, auto po opravě umyté, kola naleštěná a na faktuře byla i částka za výměnu žárovičky v parkovačce a doplnění kapaliny do odstřikovačů. Jednalo se o 100 Kč, takže jsme na sebe s technikem mrkli a hotovo.
- znova u Invelt Plzeň, auto po opravě umyté, kola naleštěná, plasty interiéru něčím ošetřeny a na faktuře byla i částka Servis - standartní rozsah 2AW á 90 Kč. Takže ta nalhaná žárovka byla minule lacinejší.
- ACR Plzeň (naproti Inveltu), auto po opravě umyté, kola taky, na faktuře byla i částka Servis - standartní rozsah 2AW á 105 Kč. Jenže v Inveltu myjí lépe.
- BMW Hager Tirschenreuth, Německo, z Mariánek mám to blíž než do Plzně, auto umyté, kola naleštěná, na faktuře nic navíc
- znova BMW Hager Tirschenreuth, auto po opravě neumyté, kvůli technickému problému, takže omluva + plastové klipy na zajištění hadic u motoru a zajištění stěračů grátis.
Nejhorší zkušenost je z roku 1982, autoservis VAZ, Liptovský Mikuláš, Okoličné, auto už týden na opravě brzd. Jdu po nábreží A. Stodolu a moje "švédské" auto s SPZ PMB-92-86 stojí za krčmou Vrbica, v otevřeném kufru várnice s obědem, mechoši vo výčape - borovička+pivo. Takže volám do servisu, auto je na zkušební jízdě. Takže sděluji vedoucímu, jak zkušební jízda probíhá. Při placení mi sice dali jako slevu na práci, ale v kufru zůstal rozlitý guláš a polívka. To se přece při zkoušce brzd může stát, ne?
DominikB napísal:
V AWT ti striekali naraznik? Taketo pomaly az klampiarsko-lakernicke ukony sa tam robia? Myslel som, ze maximalne tak objednaju naraznik v konkretnej farbe a za 5 minut nasadia/vymenia. Ako to je?