... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

kreveta
Autor témy
Auto: E60 LCI, 540i V8
Kraj: Bratislavský

Re: V servise mi umyli auto (?)

Pondelok, 8. Marca 2010, 01:24

RudyJames napísal:
ano, priamo na Roznavskej... mal som od gumy vinnika nehody odrety blatnik a naraznik, v AWT som len nechal auto, pofotili si, vybavili, na fakture geometria, tmelenie, priprava na lakovanie, lakovanie... nove diely nebolo treba a cena by bola uz asi niekde inde... akurat cena tej geometrie a pripravy na nu trochu zarazila, predtym som chodieval do znameho servisu za 700 Skk :lol:

Ano, geometria v autorizovanych je trochu drahsia... No kazdopadne, zaujimave s tym tmelenim a lakovanim. Mam na kufri vedla znaku asi 4cm pozdlznu odreninu aj s priehlbenim asi 3mm, pretoze som pri cuvani narazil do trciaceho kusu zabradlia, ktore nebolo vidiet v zrkadlach a neupozornil ma na to vcas ani PDC (uz bolo neskoro). Asi im tam zavolam, ci by mi to vedeli kvalitne fixnut. Ten ukon s tvojim naraznikom ma prekvapil. Urobili to dobre? Myslel som, ze v AWT vedia maximalne tak menit olej...

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 8. Marca 2010, 11:05

DominikB: ano, spravili to dobre, nic nevidno... ale ja som nemal nic preliacene, len od jeho gumy odrete, ogumovane.. na narazniku to bolo trochu aj do laku uz, tak to tmelili a nalakovali... auto som im tam doniesol tak spinave, ze to nebolo ani vidiet, ale tu bielu mozem umyvt kazdy tyzden :mrgreen:
Subaru WRX STi

Užívateľov profilový obrázok
januar
Auto: e90 320i

Pondelok, 8. Marca 2010, 16:43

ja som pisal email do auto-motiv ze by som chcel geometriu a ze vraj to bude trvat az 2,5 hodiny pre kristove rany preco tak dlho

cortina
Auto: 36 touring 318i
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 14. Marca 2010, 10:58

Moja skusenost : davnejsie mi montovali na strechu na touringa lyziny v Auto Bavaria Lamac. Auto som im dal umyte -- vratili mi ho nabliskane ..... To potesi........ =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných