niezeby zavisleho ale odkedy som sa zaregistroval a chystam sa na kupu mojho baworacika tak sem denne kuknem co nove aaaa ste tu naozaj fajn komunita tak preco nie ? ale myslim si ze us robi zo mna ved komunikovat treba
niezeby zavisleho ale odkedy som sa zaregistroval a chystam sa na kupu mojho baworacika tak sem denne kuknem co nove aaaa ste tu naozaj fajn komunita tak preco nie ? ale myslim si ze us robi zo mna ved komunikovat treba
tak bmw zavislym uz som je to pomaly sialenstvo aaa ano no chystam sa , uvidime kedy to klapne snad coskoro drzte palce a cakajte prispevok v sekcii pribehy nasich aut uz sa na to tesim
tak jasne rozhodnute na zaciatku bolo ze bud E30 alebo E34. Zo zaciatku som jednoznacne planoval 325i nooo nejako som od toho polavil a pozeral som sa po nejakej 318is. No do oka mi padol inzerat touringa 530i V8 tak ma to celkom realne zacalo zaujimat predsa len mladsi rocnik ako E30 aj ta vybava ale to sa neda tak porovnavat. No a teraz dosla ponuka tiez na 530 V8 len ma menej km tiez full vybava a vyzera byt zachovala a udrziavana tak uvidime. Ked to nevyjde tak neviem to az potom uvidime co dalej
dakujem ved ked to vyjde tak ci onak urcite sa uvidime na bmw zraze niekedy v buducnu joooo tak nejako som sa uz na to pripravoval ze bude papat hlavne zo zaciatku to nebude sranda tazka noha a uz to pojde samo takych 12 a viac to zobere urcite no ale niekto jazdi za 12 na 120-cine.