... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tke34vt napísal:Dnes rano okolo osmej za intrakom Mladost v Mlynskej doline, krasna biela zasnezena E34 s SPZ Trencina, priznajte sa :) Veeeelmi pekny kus![]()
rebel napísal:Co sa ja motam denne po Blave, tych baworakov je hodne kade tade, takych 10 denne vidim sa motat za mnou, predo mnou, vedla ... Niekto z klubu ?![]()
Celkom dost X5, sem tam X6 a potom kopec tych serblov
ule21 napísal:Modré coupe špz "CZ"-1AA 4506 na kolubučníckej ulici ?Dneska na večer , a nepíšte mi že neni z klubu
Dokonca mal aj podložku pod EČV (bmwklub.sk) kto to bol ?
j.matrix napísal:
aj ja som ho videl pred vedlajsou bytovkou, asi v pondelok to bolo. na boku pred zadnym kolesom ma nalepku alpina. Mam aj fotku ale iba z mobilu, nic tam nevidno
rebel napísal:Obchvatu sa vyhybam ale tie nalestene serble vselijake patky, trojky a podobne zavadzaju vsade, to je faktAle mam ich rad, hlavne nech nie je nablizku pirat v oktavke
DarkBeast neuvazoval si ist byvat do bytu resp. domu ? Vsak ide zimaZmrznes na ulici synak.
Vela tych bmw chodi nejako, ale mozno to bude aj tym, ze ostatne sroty si nevsimam, vsak len dymia a robia rachot zbytocne.
Patqooo napísal:no lebo E53 je prémiové auto![]()
![]()
![]()
DarkBeast napísal:všimam že na fore ti ide karta ale forky teda skor " forky" neučinne a synak ja nikdy nebudem na to naštastie nemam bunky ani vybavenie