... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: stretol som clena BMWklubu

Piatok, 20. Júla 2012, 19:47

na klube sa to len hemzi samymi svajciarmi :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Patrik145
Auto: e53
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Júla 2012, 19:49

Pežot napísal:
Ináč ... na škoda klube táto téma musí mať niekoľko tisícnásobne viac strán ako u nás :-k

Na toto skodovaci doslova seru :). Aspon co ja som chodil na ich klubove stranky.
Kazda znacka ma nieco do seba. Ci to je BMW, Ford alebo Skoda...

Sex je pre chudobných, my bohati jazdíme offroad

Humle
Auto: strieborné

Piatok, 20. Júla 2012, 23:31

Dnes D1 Považská Bystrica cca o trištvrte na deväť ráno červená 850CSi na TN značkách, asi to nebol niekto odtialto?:)
Obrázok
BMW E46 320d -ex
Mercedes E300TD W210 -ex
Passat B6 2,0TDi variant -ex
Audi A4 19TDi B5 avant - ex
Chevy Cruze 2,0D
BMW 330iXA

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Júla 2012, 10:10

V piatok v Hainburgu na pumpe Avusblau metallic e34 M5 s Origo diskami vo farbe auta a na dialnici smer ZA Nemecká 750Li a nejaký turek za volantom. Možno sú členom nejakého bmwklubu :smile:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Sobota, 21. Júla 2012, 12:09

Risho_21 napísal:
čo za chuja má nechcel včera večer pustiť má obchvate ? čierna E60 KE-606HK.... si myslíš že felicia sa na teba lepí ta sa neuhnes ! na rychlostnej ceste a diaľnici sa jazdí vpravo a všeobecne máš rýchlejšie auta púšťať aj ked to bola felda ty kkt... fakt magori niektorí šoféri...

Male okienko do pravidiel cestnej premavky: Zakon nic nehovori o jazde vpravo po dialnici. Ak si v obci, mozes ist v ktorom kolvek pruhu (hoci aj po dialnici). V obci nemusis pustat rychlejsie auta, ak nie si v subeznej jazde. Mimo obce sa jazdi vzdy pravo bez ohladu na to, ci je to dialnica alebo nie.

mexican
Auto: modré géčko

Sobota, 21. Júla 2012, 13:28

Ako má byť teda interpretovaná tá značka pri vjazde na obchvat, ktorá naznačuje že sa jedná o niečo ako diaľnica v meste?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Júla 2012, 13:48

Le Gend: Ano mimo obce musis uvolnit lavy (stredny) jazdny pruh rychlejsie iducim vozidlam.

V meste je to sice inak - ale len vol bude jazdit naschval v lavom pruhu a necha rychlejsie auta spravit okolo neho obluk lebo jemu sa nechce preradit do praveho pruhu. ](*,)

Le Gend

Sobota, 21. Júla 2012, 15:30

mexican: "Dialnica v meste" je cesta v obci. Sice je rovnejsia, sirsia, bezpecnejsia a povoluje vyssiu rychlost, no platia pre nu rovnake pravidla, ako pre obyc. 4-prudovku.

auto111: Predstav si obchvatovu dialnicu s mnohymi "krizovatkami", teda z pravej strany ma vela pripajani a odpajani. V pravom pruhu by si kazdych par sekund narazil na auta, ktore sa rozbiehaju, prip. brzdia. Aj navigacia ti povie, ze "drzte sa vlavo".

auto111

Sobota, 21. Júla 2012, 15:42

Zasa tu vytahujes odbocujuce auto ...

Dobre vies ze je celkom bezne natrafit na vodica ktory si to pomalsie zenie v lavom pruhu len tak.

Le Gend

Sobota, 21. Júla 2012, 15:57

Ked dedincan vytiahne zo stodoly 20 rocne auto s 50 tisic km a ide na nedelnu prechadzku do mestskeho hypermarketu, jazda v lavom pruhu na prazdnom obchvate je prenho zazitok ako vylet v kabriolete.. :)

speq
Auto: F01 730d M-Packet
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Júla 2012, 18:04

v obci ja chodim vylucne vlavo vnoci .. uz sa mi velakrat stalo ze z chodnika najebany clovek bud padol alebo skocil na cestu alebo daco ine .. aj decko vybehlo.. pekne vlavo a komu sa nelubi nech si ma obehne :) samozrejme ze pri subeznej jazde bud pridam alebo sa uhnem ale vacsinou sa mne uhybaju :D

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Júla 2012, 19:19

dnes v Žiline, pekná e46 coupe čierna, myslím že PB 159, nejaký člen? :bmwball:

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 21. Júla 2012, 19:28

speq napísal:
v obci ja chodim vylucne vlavo vnoci .. uz sa mi velakrat stalo ze z chodnika najebany clovek bud padol alebo skocil na cestu alebo daco ine .. aj decko vybehlo.. pekne vlavo a komu sa nelubi nech si ma obehne :) samozrejme ze pri subeznej jazde bud pridam alebo sa uhnem ale vacsinou sa mne uhybaju :D

napodobne...ked beham v noci, tak sa drzim pokial mozno vlavo aby som nezrazil nejako spolocensky uanveneho spoluobcana, co sa rozhodol zdriemnut si na ceste..najlepsie niekde, kde neni ani lampa a pokial mozno v co najtmavsom obleceni...
niektori ludia su proste kokoti
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Sobota, 21. Júla 2012, 20:58

Diaľnica v meste nieje to isté ako cesta v meste ... celkovo je jedno, kadiaľ ide diaľnica ... proste je to diaľnica, tzn. povinne musíš jazdiť v pravom pruhu! ...

Pre diaľnicu v meste platia len iné pravidlá ako pre klasickú diaľnicu a to len čo sa týka rýchlosti!

Takže naštudovať zákon o premávke po PK, vďaka! :mrgreen: :mrgreen:

A samozrejme uhýbať rýchlejšie jazdiacim vodičom!

TT-SIMIK
Auto: BMW

Sobota, 21. Júla 2012, 21:08

Ja len v ľavom....)))))teda priznám sa že občas aj v pravo...... :oops: :oops: Keď idem po diaľnici,tak sa mi v premávke nechce radiť stále v pravo medzi auta,tak jazdím vľavo a uhýbam len rýchlejším autám a to je len málokedy...))))cítim sa bezpečnejšie vľavo, aj keď ľavý niesom a ani ma to do ľava neťahá......ale inak som pravák,ale polievku jem raz ľavou raz pravou,spávam len na ľavom boku a ľavá noha ma bolí menej ako pravá,lebo pravá tlačí stále na pedál...... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných