Minuly týžden (štvrtok tuším) v podvečerných hodinách išiel oproti Fuxxo medzi Večou a Trnovcom. Ja som si Ta všimol, ale či ti mna to neviem.. išiel si v kolone aut..
Tymto pozdravujem cierny sedan e46 KE 707 ktory siel zamnou smerom na Harichovce. Mal som chut ta zastavit a rozkopat ti tie svetla ktore mas bud zle nastavene alebo tam mas 5000W ziarovky. Mam vzadu folie a stmievacie spatne ale mal som problem udrzat auto na ceste. Moj spolusediaci si zakryval oci, to sa nedalo vydrzat. Odporucam sprav si to co najskor kym nesposobis nejaku nehodu alebo ta niekto nevytiahne z auta.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
heh odkedy jazdim e46 len ked ju idem prevetrat aby na nu prach nesadal, tak ma furt niekto zdravi... aj dnes cierna e46 tusim kombi pri Suriankach pri Nitre
včera na ulici b.nemcovej v KE pri semafore úplne rovnaká e34 ako moja, rovnaká farba a podľa zvuku aj motor, vodič bol milý a hodili sme pár slov cez okno kým skočila zelená, bol to niekto z klubu????
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Nebola to náhodou tá GP? Inak milý chlapík, stále sa zdraví, keď sa stretáme. Ale na klube asi nie je.
Prílohy
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička
mala rovnú chrómovú koncovku, takže asi nie, ale ako vidím tak calypso red e34 TDS je v KE celkom dosť, na tejto foto 2, ďalšiu ale v touringu vidím často parkovať neďaleko tuke
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Dnes som v ZH okolo 16:30 na semafóre stál pri jedne e46 touring striebornej BR ... bola krásna ,možno to bol aj niekto z klubu ...stratil sa mi niekde pri Tescu , potom ma aj mrzelo že sme mohli hodiť pokec