... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

veľmi pekný tour, podľa mňa najkrajší na klube (predface,bostongrun,top lemforder starostlivosť,nonpaket). V druhej ruke som mal tašku z hornbachu s motorovým silikonom a technickym benzinom, čo sme sa akurat chceli vrhnuť na zvaranie diffu
 veľmi pekný tour, podľa mňa najkrajší na klube (predface,bostongrun,top lemforder starostlivosť,nonpaket). V druhej ruke som mal tašku z hornbachu s motorovým silikonom a technickym benzinom, čo sme sa akurat chceli vrhnuť na zvaranie diffu 

snazim sa ho dat do top stavu jak sa len da
 snazim sa ho dat do top stavu jak sa len da   
 Milosss napísal:Ešte v pondelok na diaľnici medzi BA a TT ma obiehal tuším Spec, čierna e39 s BY EČV, či nie?

Deadlock napísal:
Spec to nebol, ale v BY sú aj iné čierne E39, napr. 530d, ale tá ma celočierny interier tuším.

bmwe34 napísal:včera poobede v LM tmavozelená e36 sedan RK 161..
Milosss napísal:Roky

), Pezot chodi elektrickou a Korado cez vikendy pije.
 ), Pezot chodi elektrickou a Korado cez vikendy pije.   Musis nas pozerat skor cez tyzden (najma ten po vyplate
 Musis nas pozerat skor cez tyzden (najma ten po vyplate  ).
 ). 
											Milosss napísal:No ja som si spomenul práve na neho
A cez víkend zas kopec BMW v BA, v sobotu nejakí mladíci v Podunajských na červenej e30 318is s nálepkou klubu a podobne. Zaujímavé ale že som v tej BA ešte furt nestretol hviezdy typu Pežot, Korado, Roky, kde sa sakra cez víkendy schovávate??