... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
slevin napísal:Znamy ma nacipovanu 535d neveiem presne na kolko ale ma podobne cisla ako si pisal no na sprintoch na svrt mile bol vzdy pomalsi o viac nez pol sekundy odo mna a to mozno nemam ani 320 koni. Samozrejme je o par desiatok kil tazsi ale chlapik bol presvedceny o tom ze mu to chodi lepsie ako m3 (falosny pocit z krutaku)
Este by som dodal ze prednedavnom sa mu pretocilo ojnicne lozisko a urobilo sarapatu aj na kluke aj v ojnici takze chlapika to cipovanie vyslo na par tisic euro.
Takze opatrne s plynom na naftakoch :)
slevin napísal:Znamy ma nacipovanu 535d neveiem presne na kolko ale ma podobne cisla ako si pisal no na sprintoch na svrt mile bol vzdy pomalsi o viac nez pol sekundy odo mna a to mozno nemam ani 320 koni. Samozrejme je o par desiatok kil tazsi ale chlapik bol presvedceny o tom ze mu to chodi lepsie ako m3 (falosny pocit z krutaku)
Este by som dodal ze prednedavnom sa mu pretocilo ojnicne lozisko a urobilo sarapatu aj na kluke aj v ojnici takze chlapika to cipovanie vyslo na par tisic euro.
Takze opatrne s plynom na naftakoch :)
gabikh napísal:no vies predsa len M3 je auto urcene na nieco troska ako je 535d a za dalsie bavime sa tu aspon teda jka si myslim o orientacnom porovnani vykonu a nie natahovani sa na desatiny sekundy na sprinte :)
quicky napísal:ked ich poznas pisni im :))
quicky napísal:ked ich poznas pisni im :))
anetka77 napísal:ok realne skusenosti :
sprint 0-400 m
subaru sti 2011 stock sedan vs m3 e46 subaru vyhra
subaru sti 2011 stock sedan vs m3 e92 subaru strasne prehra
Subaru upravene na cca 350 ps vs m3 e92 subaru prehra
okruh
subaru sti 2011 upravene na cca 350 ps oproti dore zajazdenej m3 e46 vyhra
oproti e92 na okruhu nema sancu
okreska tam to vsetkym natre megane rs250 Upraveny na 305 ps :)
135 i oproti subaru sti stock do cca 180 ide suba potom uz nic