... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Adam_BA napísal:už som tam na okruhu videl aj škodu roomsterčiže ak chceš reálne porovnanie áut, treba to vziať tam, čo by si chcel štvorkolku so zadokolkou porovnávať pri šprinte? to nedáva zmysel
quicky napísal:dakujem za "cenne" informacie...
zrejme tu je stale niekto 18rocny, co nepochopil o com pisem a nie o honeni ega... ale dakujem, vidim,ze asi si budem musiet fakt pockat na nejaky oficialny zraz.
zrejme ludia tu z klubu len nahanaju tdi a na ine len kopec vyhovoriek.
Moze to tu moderator zamknut ,kedze zatial to tu k nicomu nevedie. nech sa dari a vela stastnych km
gabikh napísal:ta vivediem z omylusprint 535da chip plus dpf vonku 350ps vs. subaru impreza (2007) 360 ps a na niekolko pokusov stael bmw vyhralo :)
gabikh napísal:ta vivediem z omylusprint 535da chip plus dpf vonku 350ps vs. subaru impreza (2007) 360 ps a na niekolko pokusov stael bmw vyhralo :)
quicky napísal:Bohuzial som rasld ked mam vecer hodinku cas na seba talze vychod nehrozi;(( ale ak budes naahodou mat cestu.nr ba pis :)
quicky napísal:ja viem,ze 535D jazdi zaujimavo.. ja som nepovedal ,ze hladam Mko iba,ale ze hladam nieco zaujimave na porovnanie tzv podobnym "teoretickym" vykonom :)
cestu do nr/ba nemavas?
inak ak sa ta mozem spytat kolko mas realne spotrebu tak kludna jazda mesto/mimo - jeden znamy planuje kupit+chip tak orientacne cisla od niekoho kto to ma