Streda, 2. Novembra 2011, 02:15
V nemecku sa s tym asi tolko neseru, naco by si robili problemy. AK je to tam trestne, bolo by to velke riziko pre bazaristov, pretoze existuje nato konkretny paragraf.
Ale funguje to podla mojho skumania tak, ze auta s vysokym najazdom su urcene na export a na tych sa asi staca.... Nemecki bazaristi maju uz podchytenych poliakov, slovakov, rumunov, cechov, ktori od nich pravdielne vlacia auta a podmienka je tam jasna - stocene km. Ide totiz o to, ze v nemecku ma auto s vysokym najazdom uz o dost nizsiu cenu - staci navstivit par nemeckych bazarov osobne a pozrite sa ake su tam ceny - urcite som nemal dojem, zeby boli nizsie ako u nas, prave naopak, jazdene auta sa mi tam zdali este drahsie, ale to hovorim o autach s menej km. Tieto srotoviska co mal popici vela km, stali ovela menej. A to je prave dovod na biznis - nejaky slovensky bazarista tam pride pre tieto auta a povie ze ich berie, ale ked sa daju stocit km aby to bolo predajne na SK a na SK sa nato auto hodi cenovka nemec alebo turek mu zabezpeci po dohode, ze mu to stocia a hotovo.
Myslim ze si zato mozme sami slovaci, pretoze sme hlupy narod a doslova sme si to vyboxovali..... Slovak ma v hlave naprogramovane ze chce luxusne auto za par korun, musi byt v 100% stave a este mat aj prinajhorsom 150tis km, viac ani bohovi. Vela ludi nekupi auto, ktore im uplne vyhovuje vybavou aj cenou aj vsetkym a aj jeho stav moze byt super, no ma na tachometri vela kilometrov a preto to clovek nechce kupit. TUto naivitu vyuzili predajcovia jazdenych aut a je postarane......
Raz ma kontaktoval jeden majitel E39viny ktora bola v genialnom stave ale mala asi 300tkm co sa mu zdalo vela. Chcel auto dat stocit lebo ho nevedel predat ani pod cenu, kazdy potencionalny kupca sa zdekoval ked videl stav km, aj ked auto mohlo byt v 100% stave. Nakoniec sa ziadne stacanie nekonalo, odmietol som to spravit a povedal mu ze nech si najde nejakeho ineho kriminalnika co mu to spravi.....