... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Muhehe, mne svietilo 510 000 km na prístrojovke, prehodil som s PetoK budíky a mám tam 29 000 kmtomu neverím ani ja sám.
PetoK napísal:
Hehe, však keď sa zamyslíš, za 20 rokov to je ročne cca 1500km... mesačne 125km...to by bol teda poriadne sviatočný šofér... to aj nemecký/rakúsky dedko nabehá určite viac... A nie ako sa s obľubou uvádza v inzerátoch s nezmyselným stavom km v pomere k veku auta... mám rád také inzeráty kde má 10 ročné auto ani nie 100 000 km, určite sú pravdivé...
PetoK napísal:
Hehe, však keď sa zamyslíš, za 20 rokov to je ročne cca 1500km... mesačne 125km...to by bol teda poriadne sviatočný šofér... to aj nemecký/rakúsky dedko nabehá určite viac... A nie ako sa s obľubou uvádza v inzerátoch s nezmyselným stavom km v pomere k veku auta... mám rád také inzeráty kde má 10 ročné auto ani nie 100 000 km, určite sú pravdivé...
kakcoo napísal:sused ma hyundai santa fe a za 2r na jazdil 200km.to auto som videl len ked ho umyval.nechapem naco ho kupoval a pri predaji mu tie km aj tak nikto neuveri
Máme doma od nova X5 ku, ktorá má 4 roky a má 45 000 km, už sa teším ako sa popiči dobre bude predávať.....každý lolo bude mudrovať ako je o 200 000 stočená
speedfred napísal:to zas moj nacelnik urobil cez 450 000km za slabeho 3.5roka
kakcoo napísal:
Máme doma od nova X5 ku, ktorá má 4 roky a má 45 000 km, už sa teším ako sa popiči dobre bude predávať.....každý lolo bude mudrovať ako je o 200 000 stočená
Milosss napísal:Ani by som nepovedal, otec mal autak z DE, na tachaci 4600km pri dovoze, auto malo pol roka, pri predaji 6300, so serviskou, a pri odovzdavani klucov majitelovi, novy majitel povedal : Aj tak vam neverim ze to auto ma 6300km. S tymito slovami odisiel aj s autom. Ludia na slovensku proste neveria nicomu. Tak ich naucil tento stat.
pepo286 napísal:ja som mal tu cest s E34kou touring .. 525TD (abo TDS .. fakt neviem ... proste ropak) .. a za cca 6 rokov cez 1.2 miliona
BMWpositiv napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...wow, šak to ročne vychádza 200tis km, čiže priemer na deň 548km...
![]()
![]()
pepo286 napísal:mozno aj viac ... skoro pravidelne kazdy tyzden nemecko a nazad .. casto aj 2x za tyzden (podotykam ze daleky vychod slovenska <---> stred, skoro az zapad nemecka)
.. a haluz je, ze na tom aute nebolo nic pokazene .. len olej sa menil .. nafta dolievala .. sem tam pneumatiky .. a tak .. nic neodislo :)