... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Baddog: no mysli si co chces ale ak by ma malo auto viest k chudobe, tak ho bez mihnutia oka predam(a kupim si nejaky stvorvalec 316i alebo 318i). Ja by som sa nedokazal poriadne tesit z auta ani kebyze si nanho musim pozicat peniaze, to fakt nie. A za benzin platim cca 5-8 tisic mesacne. Uplne v norme a s tym som predsa pocital ked som si auto kupoval, fakt som nikdy necakal ze mi bude 3.5liter jazdit mesto pod 10
.
Helldiver napísal:Baddog: no prinajhorsom by som na nom chvilu nejazdil alebo uplne minimalne, ak by som mal nejake prechodne zle financne obdobie - jasne ze by mi trhalo zily dat ju prec po tom co vsetko som na nej porobil a co este chystam. Ale ty si spominal necakanu financnu krizu, to je ina vec a moze sa prihodit kazdemu, ja som hovoril o tom, ze urcite by som nekupoval 3.5L ak by som dopredu vedel ze mi nevychodi to zivit... Viem si spocitat 2+2...
Helldiver napísal:Tak sa ta inak spytam, preco si vlastne svoju 7micu V8 neprerobil na sekvencne LPG ked ho tu tak obhajujes?
Helldiver napísal:Vsetko ma svoje + a -, hlavne ofiko sekvencny plyn do takeho V8 alebo nebodaj V12 nie su vobec lacne peniaze.... + si samozrejme musis zaratat benzin, ktory potrebujes na startovanie, castejsie vymeny oleja, sviecok, peniaze spojene s udrzbou LPG zariadenia, sam sebe si zhodnotit nakolko si cenis zmenseny batozinovy priestor, nemoznost parkovania v podzemnych garazach (co by napriklad mne k*va vadilo, kedze obcas parkujem pri skole vo viedni prave v podzemnych parkoviskach, inde sa miesto hlada skutocne veeeelmi tazko)... Pri malom najazde sa plyn vobec nemusi oplatit alebo az po dooost dlhej dobe. Pokial sa zasa jedna o vyrazne lacnejsi jednoduchy neorigo plyn cez reduktor v sani, tak tam je konkretne u 535i vyrazny ubytok vykonu (co by ma sralo a teda poriadne) + ked sposobis nejaku dopravnu nehodu (a zrusis napriklad novu s-kladu za 4 mega) s neorigo plynom v aute a prijdu na to, tak to tiez nemusi byt az take ruzove... Takze nemam red ked niekto povie, ze "s benzinom jazdim za 10, s plynom akokeby za 4" a bodka, lebo to je blbost, treba zvazit vsetky pre a proti.