Niečo podobné sa stalo aj mne, cesta z Ľubietovej na Povrazník (nie hlavný ťah ako chodí SADka, bočná cesta cez les).
Cesta tam ok, občas koplo ESP ale nič vážne, automat si poradil aj s kopcom, cesta odhrnutá ale sneh na nej ostal cca 3cm vrstva.
Pohli sme sa s Povrazníka po krátkej idylke pokochaním sa Slovenskou prírodou a cigaretke. Všetko bolo super až kým sme nedošli ku kolibe (tesne nad Futbalovým ihriskom pri Šajbe), tam sa kopček prevalil a už som šiel dverami napred

za mnou Rakušák na A6 mal to za 4 (Quattro) a len kukal ako sa pekne šmýkam. Chalan musel mať za tým kredencom zábavu jak v rannom stredoveku so mňa, tak ma jakš takš obehol a veselo si pokračoval ďalej. Miernym pribrzďovaním som to horko ťažko vyrovnal čo bolo ešte fajn, no keď som sa vracal cez tú okrajovú cestu tak som hupol do koľají a tie ma len tak zviezli dole.
Sneh, občas ľad takže brzdenie skoro bezpredmetné, šupol som to MD a snažil sa aspoň tak dobrzdiť čo sa dalo. Vyliezť s koľají tak som buď v strome alebo valím dole kopcom. Priateľka s toho všetkého skoro sedela na večeri čo jedla hodinu pred, a ja som sa cítil ako Copperfield keď sme to zišli.
Každopádne beriem to ako ponaučenie kďe má moje auto limity, a kďe ma už s toho nevyseká akákoľvek super duper hyper potent elektronika. Viacmenej takéto jazdy robím aj za týmto účelom, samozrejme toto bolo nechcené
Pneu 225/55 R17 v predu 2,6 v zadu 2,9.