... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Slováci vyvinuli prelomový patent mechanického zabezpeče

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 13:58

podla mna sa dnes kradne na objednavky.. nie na to ze aha 5x X6 a jednu si vyberiem.. proste vzdy je daco vytypovane a nieje to len o nahode..
kolko pripadov sa stalo, proste prisiel clovek, odomkol si origo klucom, nastartoval a odisiel po svojich .. ci v tom mal prsty aj vyrobca, to neviem, no keby tam mal teno VAM, tak neviem ci odide len tak po svojich.. mozno leda tak na korbe odtahovk :mrgreen:

pelo
Auto: e39 520i saloon

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 14:52

Tie argumenty o tom, ze si zlodej vyberie radsej nieco bez zabezpecenia co stoji vedla, su uplne mimo. Tak kradnu mozno tak fagani co potrebuju par € na fet. A takito isto nekradnu X6, zabudnite na to. Take auta sa nekradnu len tak na ND, kradnu sa na objednavku podla urcitych kriterii. A ked sa v rajone vyskytne kusok o ktory ma "klient" zaujem, tak moze byt aj hovnom ponatierane, aj tak ho zoberu.

A dost by ma zaujimali podklady, podla ktorych vyrobca tvrdi, ze jeho zariadenie este nebolo prekonane. Kto z Vas, komu uz ukradli auto kontaktoval vyrobcu zabezpecenia, ze "halo, prekonali Vas system". Vyhlasovat taketo nieco na zaklade par kuskov, ktore im prisli porozoberane kde sa vyblaznil nejaky fetak hovori len o tom, ze sa uz o to niekto neuspesne pokusal, nehovori to vobec nic o uspesnych pokusoch (take sa k vyrobcovi asi nevratia, ze?).

Problemom celej tejto maskarady je, ze taketo riesenie je uz v case vydania 100 rokov za opicami, ako ostatne vsetky produkty od firmy VAM. To, ze si nieco take da namontovat ministerstvo vnutra nehovori nic o kvalite, ale len o kontaktoch vyrobcu na ludi co sedia na peniazoch. O cenach tychto zariadeni a argumentoch o tom, ako je mechanicky kontakt v tej kazetke spolahlivejsi ako kontakt v rele sa ani nebudem vyjadrovat, to nech si nechaju pre zakaznikov teleshoppingu, co je ostatne cielova skupina pre tohto vyrobcu...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 23:00

SurrendeR napísal:
podla mna sa dnes kradne na objednavky.. nie na to ze aha 5x X6 a jednu si vyberiem.. proste vzdy je daco vytypovane a nieje to len o nahode..
kolko pripadov sa stalo, proste prisiel clovek, odomkol si origo klucom, nastartoval a odisiel po svojich .. ci v tom mal prsty aj vyrobca, to neviem, no keby tam mal teno VAM, tak neviem ci odide len tak po svojich.. mozno leda tak na korbe odtahovk :mrgreen:
Lenze v takom pripade, ze na dane auto je objednavka, si zlodej auticko najprv obhliadne a pripravi "zbrane". Pri tom VAMe mu nezaberie vela casu premysliet utok vopred..

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 23:03

mozme sa proste zhodnut "Kde je vôľa, tam je cesta"
ked to auto budu velmi chciet, mozte ho mat priviazane o stlp aj zlatymi vlasmi deda vseveda a aj tak si ho odnesu do 5 minut
nebudu ho moct nastartovat? nalozia ho na odtahovku, prikryju plachtou a odnesu na miesto kde sa s tym budu moct hrat kolko chcu

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 23:26

Pelo: vidiet ze sa veeelmi snazis kvazi-nejako potopit tohto vyrobcu.

Az mi ta tvoja snaha prijde trapna.

ice.blade

Nedeľa, 29. Decembra 2013, 23:32

vyrobca sa potapa sam ale ako vzdy sa najde milion lahkomyselnych kto si to kupi a neskor olutuje ako je to aj z powerboxami a nejakymi energysavermi cize same kecy

pelo

Pondelok, 30. Decembra 2013, 10:01

auto111 napísal:
Pelo: vidiet ze sa veeelmi snazis kvazi-nejako potopit tohto vyrobcu.

Az mi ta tvoja snaha prijde trapna.

Pozri, pracujem v oblasti fyzickej a logickej bezpecnosti uz hodnu dobu, takze viem, ake technologie su dostupne na trhu a ako veci funguju. Asi je zbytocne tu davat nejake dalsie argumenty, kedze by tato moja "snaha" mohla niekomu prist trapna. Kto o tychto veciach nieco vie a dokaze logicky uvazovat, ten si nazor na tohto vyrobcu spravi aj sam.

Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet, ze jeho nazor je rovnako fundovany ako nazor odbornika...

e39 525i sedan '03 -ex

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 30. Decembra 2013, 11:07

pelo napísal:
Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet

ja by som to skratil takto a pritom vyrok ostane pravdivy
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Pondelok, 30. Decembra 2013, 11:15

jararak napísal:

ja by som to skratil takto a pritom vyrok ostane pravdivy

toto si zasluzi cestne miesto medzi citaciami, dal by som si to aj do podpisu ak Pelo dovoli :D

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 30. Decembra 2013, 20:18

ice.blade napísal:
vyrobca sa potapa sam ale ako vzdy sa najde milion lahkomyselnych kto si to kupi a neskor olutuje ako je to aj z powerboxami a nejakymi energysavermi cize same kecy

Porovnávaš neporovnateľné.

Zrovnávať kondom na joystick a powerbox čo ti rozj*be motor je mimo misu.

Obe veci su myslím si, že trošičku odlišné :D
_________________________________________________________________________________________________
Vlastne načo potom vyrábajú zeder, defendlock a podobné srandičky?
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

ice.blade

Pondelok, 30. Decembra 2013, 20:40

by si sa divil kolko ludi si este dnes kupi powerbox len preto lebo su presvedceni ze je to dobre a prave tak som to myslel... ak je clovek presvedceny ze mu to ochrani auto kupi si to... to ze neochrani je vedlajsi jav :D

auto111

Streda, 1. Januára 2014, 09:03

pelo napísal:
Pozri, pracujem v oblasti fyzickej a logickej bezpecnosti uz hodnu dobu, takze viem, ake technologie su dostupne na trhu a ako veci funguju. Asi je zbytocne tu davat nejake dalsie argumenty, kedze by tato moja "snaha" mohla niekomu prist trapna. Kto o tychto veciach nieco vie a dokaze logicky uvazovat, ten si nazor na tohto vyrobcu spravi aj sam.

Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet, ze jeho nazor je rovnako fundovany ako nazor odbornika...

Pochopit aj pre laika ako funguje VAM a bezne autoalarmy/imob. (resp. kde maju slabiny) nie je zlozite - ani netreba ist do hlbky a pre vyber vhodnejsieho riesenia to staci.

Ja vidim ze "problemom" VAM je ako pises ze nesleduje (najnovsie) dostupne technologie na trhu a zrejme podla teba imob./alarm musi obsahovat (napr.) 99 najnovsich cipov aby bol funkcny inak to (teda iny koncept) samozrejme "nemoze" fungovat.

Tvoje argumenty su (slusne napisane) na vode kedze agumentujes "par kuskami" co predali ... No, v skutocnosti namontovali 4000 VAM alarmov/imobilizerov. A na drahych autach, kde sa oplati montovat VAM, sa "urcite" vyblaznili fetaci.

P.S.: Tvoje zhodnotenie ze ostati (teda mimo tvojho fachu) su idioti je fakt chutovka.

pelo

Streda, 1. Januára 2014, 09:30

auto111 napísal:
P.S.: Tvoje zhodnotenie ze ostati (teda mimo tvojho fachu) su idioti je fakt chutovka.

Toto som akoze kde napisal?
Beries veci nejako osobne, a kazde vyjadrenie o slabomyselnosti beries ako utok na Teba. Ak mas problem so sebauctou, tak si ich ries radsej mimo klub, na to su odbornici.
Mozem Ti sem dat nespocet odbornych argumentov o tom, preco je to zastarale, ale naco, ked Ty aj tak nevezmes do uvahy ani jeden, pretoze Ty si si na stranke VAM precital nieco ine.

Ze Ty si si tie ich "systemy" kupil a teraz mas pocit "ved to predsa nemoze byt az taka picovina ako tvrdite, ked som za to vyhodil take peniaze".

e39 525i sedan '03 -ex

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Januára 2014, 09:58

Mne to vzdy podobna diskusia pripomenie toto http://www.youtube.com/watch?v=QeWXGy8Uack A najlepsie proti kradezi, je poistenie proti kradezi. Bodka.

auto111

Streda, 1. Januára 2014, 10:04

pelo napísal:
Toto som akoze kde napisal?
Beries veci nejako osobne, a kazde vyjadrenie o slabomyselnosti beries ako utok na Teba. Ak mas problem so sebauctou, tak si ich ries radsej mimo klub, na to su odbornici.
Mozem Ti sem dat nespocet odbornych argumentov o tom, preco je to zastarale, ale naco, ked Ty aj tak nevezmes do uvahy ani jeden, pretoze Ty si si na stranke VAM precital nieco ine.

Ze Ty si si tie ich "systemy" kupil a teraz mas pocit "ved to predsa nemoze byt az taka picovina ako tvrdite, ked som za to vyhodil take peniaze".

Pripomeniem kde si to napisal : "Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet, ze jeho nazor je rovnako fundovany ako nazor odbornika..." Ja si dovolim tvrdit, ze si sa musel pasovat za odbornika a laikov za to druhe.

Neberiem nic osobne - len ma udivuje tvoj velky tlak na VAM aby si ho potopil (na co mi nedalo nereagovat). Tie argumenty co si tu daval su casto postavene na vode, resp. dokonca dokazane vymysly. Moje udajne problemy so sebauctou ... trosku mimo temy, ale co sa clovek od inych nedozvie (najlepsie cez internet).

Zaujimave ze si tu za cely ten cas nedal ani jeden skutocny (konkretny) argument proti VAMu (jeho nedostatok).

Sklamem Ta VAM som si nekupil a ani to neplanujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných