... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:Lenze v takom pripade, ze na dane auto je objednavka, si zlodej auticko najprv obhliadne a pripravi "zbrane". Pri tom VAMe mu nezaberie vela casu premysliet utok vopred..podla mna sa dnes kradne na objednavky.. nie na to ze aha 5x X6 a jednu si vyberiem.. proste vzdy je daco vytypovane a nieje to len o nahode..
kolko pripadov sa stalo, proste prisiel clovek, odomkol si origo klucom, nastartoval a odisiel po svojich .. ci v tom mal prsty aj vyrobca, to neviem, no keby tam mal teno VAM, tak neviem ci odide len tak po svojich.. mozno leda tak na korbe odtahovk
auto111 napísal:Pelo: vidiet ze sa veeelmi snazis kvazi-nejako potopit tohto vyrobcu.
Az mi ta tvoja snaha prijde trapna.
pelo napísal:Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet
jararak napísal:
ja by som to skratil takto a pritom vyrok ostane pravdivy
ice.blade napísal:vyrobca sa potapa sam ale ako vzdy sa najde milion lahkomyselnych kto si to kupi a neskor olutuje ako je to aj z powerboxami a nejakymi energysavermi cize same kecy
pelo napísal:Pozri, pracujem v oblasti fyzickej a logickej bezpecnosti uz hodnu dobu, takze viem, ake technologie su dostupne na trhu a ako veci funguju. Asi je zbytocne tu davat nejake dalsie argumenty, kedze by tato moja "snaha" mohla niekomu prist trapna. Kto o tychto veciach nieco vie a dokaze logicky uvazovat, ten si nazor na tohto vyrobcu spravi aj sam.
Problemom demokracie a slobody slova je, ze aj idiot ma pravo si mysliet, ze jeho nazor je rovnako fundovany ako nazor odbornika...
auto111 napísal:P.S.: Tvoje zhodnotenie ze ostati (teda mimo tvojho fachu) su idioti je fakt chutovka.
pelo napísal:Toto som akoze kde napisal?
Beries veci nejako osobne, a kazde vyjadrenie o slabomyselnosti beries ako utok na Teba. Ak mas problem so sebauctou, tak si ich ries radsej mimo klub, na to su odbornici.
Mozem Ti sem dat nespocet odbornych argumentov o tom, preco je to zastarale, ale naco, ked Ty aj tak nevezmes do uvahy ani jeden, pretoze Ty si si na stranke VAM precital nieco ine.
Ze Ty si si tie ich "systemy" kupil a teraz mas pocit "ved to predsa nemoze byt az taka picovina ako tvrdite, ked som za to vyhodil take peniaze".