... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

bejbo20
Autor témy

aha

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 22:09

...o tomto som sa trosku rozpraval s kamosom....povedal mi to podobne .....no vies ale potom mi tu zvnika to ze som poskodeny kupou tohto auta ja, kedze som zan dal dosk peniazkou ked som si mislel ze bolo vyrobene 2003, je to aj v kupnopredajnej zmluve a mozem to brat ako ozivovanie a vznika mi skoda viac ako 8 000,-ssk a mozem zalovat............ako niesom taky clovek ze chcem ziskavAT DACO ZADARMO ale za to za com som zaplatil chcem aj mat..
BMW is my LIfe..........

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 22:17

:roll: no na emisnej mi pindali kde mám rok výroby ale prešiel mi rok z VINka :D aaa keď som posielal techničák do poisťovne keď mi robili poistku dali tam 95.. a tak asi aj je...

bejbo20
Autor témy

skus tu

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 22:23

Mimo napísal:
:roll: no na emisnej mi pindali kde mám rok výroby ale prešiel mi rok z VINka :D aaa keď som posielal techničák do poisťovne keď mi robili poistku dali tam 95.. a tak asi aj je...

Mam to od Bmina a tomu ja verim......vyhody ty kedy vyslo z dielne cize rok vyroby

http://bmwfans.info/original
BMW is my LIfe..........

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 22:26

:wink: jasne, ETK je naša biblia :lol:

hrs

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 22:36

ano si poskodeny, ale "papierovo" to sedi, ked to napadnes, ten co ti to predal bude namietat, ze tak mu to zapisali na urade dopravy a ma pravdu. Pretoze oni sa orientuju podla aktualneho technickeho dovezeneho auta a tam nie je napisane, ze auto bolo uz predtym z inej krajiny. Ja som na to prisiel nahodou, ze auto malo pieskovane okna z holandskym kodom a v priestore na rezervu boli hodene vsetky knizky od auta v holandstine a talian mi to predal ako 2001, ale nic nenahadas.

Skypco
Kraj: Bratislavský

Re: ROK VYROBY & DATUM PRVEJ EVIDENCIE VOZIDLA...čo je č

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 23:48

bejbo20 napísal:
Ani som netusil, ze medzi DATUMOM VYROBY A DATUMOM PRVEJ EVIDENCIE VOZIDLA je rozdiel :idea:

Je mi jasne ze ten rozdiel uz chapes, len nechapem ako si sa k tomu autu
dostal, lebo na tych troch stranach nie je o tom ani zmienka...

Papierova previerka az po prveho majitela nie je problem, ak ju potrebujes
kludne napis. :wink:

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Novembra 2008, 09:01

Ojeby sa deju vsade... Bmw to ma v tom dobre ze ma vsade vybodkovany mesiac a rok vyroby. Jasne co sa auta tyka je zaklad VIN... ale ak budes studovat auto lepsie tak najdes plno znakov. Dokonca aj na kobercekoch som nasiel mesiac a rok vyroby... vyzeralo to nejak takto

Obrázok

V sobotu ked som sa hral so spinackou som dokonca aj na tyci riadenia videl stitok 22.10.97 cize plno rad ako sa neojebat sa da najst tu:
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=3430

A neni to nic nove... aj pri e36 sa ojebava vovelkom... degesi predavaju r.1991 ako 1998 a ludia im to zeru len preto lebo to maju v TP

Pežot

Pondelok, 24. Novembra 2008, 16:08

bejbo ale keď už je možné pri prepise spraviť 12 tonový (namiesto 1200 kg) žigulák tak si myslím, že už je možné všetko :?

starec007
Auto: E91, 325d

Pondelok, 24. Novembra 2008, 17:28

No ja keď som kupoval pred rokom auto tak som na autobazar.eu našiel jednu e36ku 320i a mala napísané rok výroby 1997 a na foto bola maska pred face lift a motor bol neVANOS. Ked som mu volal tak povedal, že v techničáku má 1997, že to teraz priviezol a keď som skontroloval VIN tak mi vyšlo rok výroby 1991 a to už je dosť sila.
e36, 325i, limo, montreal blau metalic - ex
e91, 325d, 277hp

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:40

ja som kupil auto 12/96 a vyrobene 5/94 cize tiez mi dost stalo... ale dal som si zistit historiu auta, este pred tym ako som ho kupil a povedali mi policajti ze auto je ciste a ze nebudu problemy nikde... :)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

bejbo20
Autor témy

Re: ROK VYROBY & DATUM PRVEJ EVIDENCIE VOZIDLA...čo je č

Utorok, 25. Novembra 2008, 20:51

Skypco napísal:
Je mi jasne ze ten rozdiel uz chapes, len nechapem ako si sa k tomu autu
dostal, lebo na tych troch stranach nie je o tom ani zmienka...

Papierova previerka az po prveho majitela nie je problem, ak ju potrebujes
kludne napis. :wink:

Takze k tomuto autu som sa dostal cez jedneho clapika v LM co dovaza auta, doviezol viacerim mojim znamim, tak som si mislel ze je to fajt slusny chlap a cesny...no je to opak...auto vraj pochadza z Belgicka, od tadial ho doviezol v 2006 a mal ho pre seba a tento rok presne 3/2008 som sa dostal k nemu ja........ironio je ze som mu veril a ze som mu vysolil 300 000 ssk za nu , uz som vrazil do nej 100 000ssk a ktomu som teraz dosiel k tomu ze auto je o 4 roky starsie a ma pretoceny tachometer (minimalne o 100 000km) cize spravil zo mna somara a pekne.......... no najviec ma na tom hneva to ze hklame az do krvy.....a to si ja nedam...proste ked mne niekto zacne robit problemi tak zacnem vracat 10x...inac dakujem chlapikom z tohto fora (BMINO, LUKY....a dalsi) ze som im vdacny za pomoc............jednoducho ste mi otvorili ocka
BMW is my LIfe..........

bejbo20
Autor témy

...

Utorok, 25. Novembra 2008, 20:55

inac sorry za pravopisne chybicky :oops: :oops: :oops:
BMW is my LIfe..........

Skypco

Utorok, 25. Novembra 2008, 22:38

tak bojuj!, podla toho co si napisal to stoji za to...

...tie km mas v SS... :wink:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 26. Novembra 2008, 09:04

dolezity je podla mna naozaj udaj kolko auto jazdi, ale vobec sa mi nezda ze by mohlo 4 roky niekde stat, to povazujem za nemozne

bejbo20
Autor témy

....

Streda, 26. Novembra 2008, 10:46

Skypco napísal:
tak bojuj!, podla toho co si napisal to stoji za to...

...tie km mas v SS... :wink:

Jasne ze si idem stat za svojim, pretoze chlapik ma riadne dosral tim ze zapiera az do krvy a este mne vycita ze jazdim na nej ako d...... no ja ju moc setrim a ako mi uz mnohi ludia vraveli z mesta co ho poznaju tak on ziadne auto nesetri a ked daco odinde tak to riesi skladackovo a jedno s druhim, napr. kamos mal od neho clio a trebalo novu trisku, on samozrejme bude, nakoniec bol v polsku tam mu dal chlapik dve pokazene, samnozrejme zadarmo a on ich chcel doma poskladat na kolene a urobit jednu funkcnu, co uz samo vravy zato ze to nije len tak skladat a este ked nema na to veci.....proste hroza co som sa nanho podozvedal, je mi vsak luto ze az teraz...ne ale to uz neriesim teraz riesim danu vec a nedam mu ani dzchat , ma proste smolu ako sa zachoval
BMW is my LIfe..........

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných