Sobota, 5. Júla 2008, 11:31
Trosku ma zarazilo ze sa ho tu pomaly zastavate. Ja si dovolim povedat ze nemam zrovna najslabsie auto (a preto urcite nie som ten bude zo svojej felicie 1.3 kricat na tych "hajzlov" v silnych autach). Kto ma pozna vie ako jazdim a na ktorych usekov sa tomu nebojim zakotlit (dialnica, nadjazdy, opustene ucelove komunikacie v casoch ked tam nema kto co robit, atd. proste miesta kde sa pravdepodobnost vyskytu chodcov a ludi popri ceste blizi nule), ale hentam by ma to skutocne nenapadlo, tu cestu poznam celkom dobre, rovnako ani v meste kde je 60tka nemam najmensi problem ju dodrziavat. Kazdy dospely a zodpovedny clovek predsa musi premyslat nad dosledkami svojich cinov a dobre, nech chodi rychlo, ale musi ratat s tym rizikom ze ak mu to nevyjde, tak on je ten zly, on si musi sypat popol na hlavu a on bude predmetom verejeneho pranierovania a bude niest maximalnu zodpovednost. Na druhej strane mat dvoch malych synov a zobrat ich na bicykloch na hentu cestu (kde viem aka je prehladnost a ako sa tam jazdi), tak si dam asi rovno dve alebo radsej tri facky a poziadam este niekoho nech mi poriadne jebne, v zivote by ma to nenapadlo.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket