... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Autor témy
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Rasto Zitny--- stat sa to moze kazdemu

Piatok, 4. Júla 2008, 21:48

asi vieme vsetci co sa stalo... normalne som isiel predpisovo ked som to pocul v radiu, nechcel by som aby sa take nieco stale mne. tak si pokazit zivot

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Júla 2008, 22:04

noo, bohynu, mat na svedomi smrt a byt este aj bez ruky...bleee... cim by som hadzal rychlosti :?

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Piatok, 4. Júla 2008, 22:22

to hej, to blbnutie sa raz moze vypomstit, treba ubrat :roll:

coWon

Piatok, 4. Júla 2008, 22:30

ja uz mam jednu buracku za sebu a od vtedy problem z krcnu chrbticu, takze ziadna sranda... sice som bol spolujazdec ale zostane zafixovane v pamati a stale to vidim tu slupku do stromu :cry:
som zvedavy co bude ked ho preberu z umeleho spanku, nechcel by som byt na jeho mieste pravdupovediac

BMino

Piatok, 4. Júla 2008, 22:35

coWon napísal:
ja uz mam jednu buracku za sebu a od vtedy problem z krcnu chrbticu, takze ziadna sranda... sice som bol spolujazdec ale zostane zafixovane v pamati a stale to vidim tu slupku do stromu :cry:
som zvedavy co bude ked ho preberu z umeleho spanku, nechcel by som byt na jeho mieste pravdupovediac

tiez uz mam odrcene :roll: posledne co si pamatam, ako mi sneh odlieta z boku auta a potom nemocnicu :cry:

nikomu sa nic nestalo, ale tie vycitky ma zeru stale rovnako :cry:

Fabo.sk
Kraj: Košický

Piatok, 4. Júla 2008, 23:18

A este si zoberte ako sa na chlapa zosype cele Slovensko... ma to narovasi ale tak toto si nezasluzi podla mna
môj sen => 2001 E39 M5
realita => 2007 Volvo C70 (kus a mohla byt E93)

coWon

Sobota, 5. Júla 2008, 07:29

Fabo.sk napísal:
A este si zoberte ako sa na chlapa zosype cele Slovensko... ma to narovasi ale tak toto si nezasluzi podla mna

vies jako, dnes je to popularne, bulvar, novy cas, a dookola len keci o nom... to sme hned vedeli ze sa bude o nom cely mesiac pisat v novem case... samozrejme ze si nezasluzi az tolko kritiky, ale to je prave ta spravna kombinacia pre nekonecny kolotoc... celebrita + bulvar = kazdodene vytekanie krvi z novin a televizora

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 5. Júla 2008, 07:29

Je to strasna udalost. Pre sprostost verejne znamej osoby musel zomriet chalan co za nic nemohol.

[youtube]-NX3NSqpAZw[/youtube]

BMino

Sobota, 5. Júla 2008, 08:15

taketo nahody su svine, keby siel o 4-5 sekund skor alebo neskor, tak prejde kolo nich

slamec

Sobota, 5. Júla 2008, 09:03

s tou rýchlosťou, hm,

:shock: tý svedkovia sú potom lepší ako policajný radar

zmerali rýchlosť voľným okom - to sú potom fakt profíci

neznášam takýchto kkt-ov, čo hovoria o konkrétnych číslach a za volantom jazdia brutálných 40 Km/h

- nie žeby som sa niekoho zastával, ale je to trošku na hlavo postavené, pretože dopravný vyšetrovateľ na to potrebuje veľa času a hlavne podklady a merania

(aj tak mohol ísť pomalšie, isto by sa im vyhol)

Martin46
Autor témy
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 5. Júla 2008, 09:10

ked okolo chodca prejdem bez plynu 60tkou, povie ze idem 40. Kebyze ale prejdem okolo neho pod plnym plynom tou istou 60tkou povie ze idem 80.

to je iba priklad, ako je ludske vnimanie emotivne

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Sobota, 5. Júla 2008, 11:31

Trosku ma zarazilo ze sa ho tu pomaly zastavate. Ja si dovolim povedat ze nemam zrovna najslabsie auto (a preto urcite nie som ten bude zo svojej felicie 1.3 kricat na tych "hajzlov" v silnych autach). Kto ma pozna vie ako jazdim a na ktorych usekov sa tomu nebojim zakotlit (dialnica, nadjazdy, opustene ucelove komunikacie v casoch ked tam nema kto co robit, atd. proste miesta kde sa pravdepodobnost vyskytu chodcov a ludi popri ceste blizi nule), ale hentam by ma to skutocne nenapadlo, tu cestu poznam celkom dobre, rovnako ani v meste kde je 60tka nemam najmensi problem ju dodrziavat. Kazdy dospely a zodpovedny clovek predsa musi premyslat nad dosledkami svojich cinov a dobre, nech chodi rychlo, ale musi ratat s tym rizikom ze ak mu to nevyjde, tak on je ten zly, on si musi sypat popol na hlavu a on bude predmetom verejeneho pranierovania a bude niest maximalnu zodpovednost. Na druhej strane mat dvoch malych synov a zobrat ich na bicykloch na hentu cestu (kde viem aka je prehladnost a ako sa tam jazdi), tak si dam asi rovno dve alebo radsej tri facky a poziadam este niekoho nech mi poriadne jebne, v zivote by ma to nenapadlo.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Pežot

Sobota, 5. Júla 2008, 11:37

Hell má pravdu. Tú cestu tam síce nepoznám ale keď je to tam ako na všetkých cestách na záhorí tak nechápem ako sa tam mohol ponáhľať a vlastne prečo šiel jak kkt :roll: :roll: :roll:

spec
Auto: E39 540i 6speed

Sobota, 5. Júla 2008, 12:26

Urobil chybu za ktoru je jednoznacne zodpovedny sam.Spravodlivy trest mu patri.To ze zomrelo nevinne dieta je podla mna podstatne horsie ako co sa mu stalo a co ho caka.Treba sa vzit do role rodicov a rodiny toho dietata mne osobne ich je podstatne viac luto ako jeho.

To ze sa o tom vsade pise?Co cakate je to celebrita uzival si slavu toto je odvratena stranka.

coWon

Sobota, 5. Júla 2008, 12:41

Keby bola minula doba uz by horel na sibenici a nikto by sa s nim nebavil, hold ina doba, rychla doba a ked volakto meska a hori mu do gati ze pride o par desatisic za meskanie, tak potom sa bude ponahlat bez toho aby uvazoval co sa stane.... a stalo sa.. patri mu jednoznacne sibenica aj keby nikoho nezabil.... (:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných