... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Pežot

Sobota, 5. Júla 2008, 13:00

coWon napísal:
Keby bola minula doba uz by horel na sibenici a nikto by sa s nim nebavil, hold ina doba, rychla doba a ked volakto meska a hori mu do gati ze pride o par desatisic za meskanie, tak potom sa bude ponahlat bez toho aby uvazoval co sa stane.... a stalo sa.. patri mu jednoznacne sibenica aj keby nikoho nezabil.... (:

Takto to bude preňho horšie lebo to bude prežívať dlhšie a správanie ľudí sa k nemu zmení, takže bude pociťovať následky jeho činu dllho.

A je mi dosť ľúto toho chalana, celý život pred sebou a teraz už nič ... ľutujem celú jeho rodinu.

Užívateľov profilový obrázok
daweed

Sobota, 5. Júla 2008, 13:52

Osobne to neprajem nikomu, ani par ludom ktorych dost ze nemusim, aby sa im stalo nieco taketo, a je to dost ze mrte pruser, ale osobne tieto vsetky pseudo TV celebrity neznasam a toto je vysledok ich chovania sa. Nech sa na mna nikto nehneva, ak tu vobec je niekto kto Zitnemu posielal hlasy do tych vseliakych ankiet :lol: ale ak je niekoho robota sediet pred kamerov a citat co ma pred sebou napisane OK, ale nie ze sa potom sprava ako majitel vesmiru, ide si do audi pre sponzorsku A5ku a potom si ide jak ujebany s mobilom na uchu lebo sak on cita spravy a zabije dieta a zmrzaci otca... By ma zaujimali jeho jazdecke schopnosti ked uz je taky frajer, ci vedel vobec nieco aspon o teorii rychlej jazdy a nehovoriac o praxi, ale myslim ze on vedel iba to co mu v markize napisali na monitor a tam to secko aj skoncilo...

Je to strasne, ale skor ci neskor taketo nieco caka kazdeho kto je s prepacenim kokot a v hlave ma bublinu...

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Júla 2008, 14:06

nebojte sa, za rok bude z neho obet, ktora bude hovorit "Na streche" alebo kde aky bol nezodpovedny :?

barabas

Sobota, 5. Júla 2008, 14:09

nezamkneme to radsej? pride mi to ako zbytocne preberanie cudzieho osudu bez jeho pritomnosti, stat sa moze kazdemu, kazdy z nas urobil uz kokotinu za volantom a niekomu sa bohuzial nezadarilo...

BMino
Auto: modre

Sobota, 5. Júla 2008, 15:47

barabas napísal:
nezamkneme to radsej? pride mi to ako zbytocne preberanie cudzieho osudu bez jeho pritomnosti, stat sa moze kazdemu, kazdy z nas urobil uz kokotinu za volantom a niekomu sa bohuzial nezadarilo...

ono sa to urcite coskoro zmaze, ale aspon sa popisu nazory na to :roll:

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Sobota, 5. Júla 2008, 16:01

urcite to rozobera cela stredna europa, tak sme snad neni ziadne vynimky (: ale ved jasne.. od tál po tál ...respekt..(:

barabas

Nedeľa, 6. Júla 2008, 08:35

bmwklub nemusi byt ako zbytok europy, ak je niekomu rasta luto, nech mu posle kiticu a pohladnicu, urcite mu to viacej pomoze, ako riadky ktore si niky neprecita, ak mu ma chut niekto vynadat, nech si to vyriesi kazdy ako chce, sta sa moze kazdemu

zamykam.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných