Ja osobne byvam v dedine, mame tu na kazdej ceste sneh. Na aute mam v zadu dezen 1mm. Musim zdorazdnit ze ho tam mam len preto, ze teraz auto aktivne nepouzivam, iba raz za tyzden sa idem previest a zadriftovat si tak na polhodinku (iba tam kde nic a nikto nejde pre istotu, bezpecnost je prvorada). V predu mam normalne skoro nove pneumatiky. Osobne myslim ze by nebol stym problem jazdit aj normalne kazdo denne. Ja nemozem na BMW povedat jedineho zleho slova, je to vynikajuce vozenie a ten zadny nahon je uzastny. Myslim ze ziaden navod ako sa rozbiehat, zatacat atd. ti nepomoze. Poviem ti len tak, ze pokial budes na zadnom nahone chodit s dobrymi gumami a budes jazdit tak ako by mal predny nahon, cize ziadne podradovacky pred zakrutou a pridavanie plynu , kopanie do spojky atd... vsak viete o com hovorim, tak bude tvoja jazda bezpecna. Pokial ale budes jazdit ako na zadnom nahone

, tak sa najskor s autom zoznam a hlavne vzdy tak aby si neohrozoval ostatnych!
Este dam priklad k tomu prednemu nahonu, akurat som sa vratil so Stropkova a tu kusok od mojho bydliska som potreboval vynst do kopca ktory mal previsenie nad 12 stupnou a vnom bola prudka zakruta do lava. Isiel som asi 40kmh aby som tu zakrutu vybral, lebo bolo dost nasnezene a neposypane. No ako som prisil k tej zaktute musel som podradit na dva a pomaly zatocit cca 20kmh a auto islo rovno, este som spomalil stale rovno, viac som uz nemohol spomalit lebo motor by zdochol, jednoducho perfektne sa ukazal ten uzastny predny nahon a jeho nedotacavost. Musel som zastavit a tym strmakom cuvat na dost nebezpecnom useku, kde mohol do mna niekto narazit. Skoro som tu fabiu rozkopa take nervi som mal.
Okrem toho, idem sa povozit na mojom BMW, nech si odychnem stej cesty