... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

tomas e36
Autor témy
Auto: BMW e36 320i
Kraj: Nitriansky

problemy s prednou napravou

Pondelok, 4. Októbra 2010, 21:51

zdravim. chcel by som sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit, pripadne pomoct.. mam taky problem, ze ked vytocim to lavej strany, strasne to skripe a vrzga.. ale iba do lavej.. ked do prava tak nic, setko ok.. ale ked naspet do lavej tak je to volaco strasne.. a pocas jazdy to skripe menej.. ci by ste mi niekto nevedel proadit v com moze byt problem :(

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: problemy s prednou napravou

Utorok, 5. Októbra 2010, 07:34

tomas e36 napísal:
zdravim. chcel by som sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit, pripadne pomoct.. mam taky problem, ze ked vytocim to lavej strany, strasne to skripe a vrzga.. ale iba do lavej.. ked do prava tak nic, setko ok.. ale ked naspet do lavej tak je to volaco strasne.. a pocas jazdy to skripe menej.. ci by ste mi niekto nevedel proadit v com moze byt problem :(

V prvom rade pozri olej v serve a pozri aj na spodok auta ci ti nevyteka olej so serva

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 5. Októbra 2010, 08:05

pozre vsetko

ci ti nederu podblatniky o kolesa, ako vyzeraju ticky stabikov, ako vyzeraju ticky riadenia a ramena, skontroluj capy. viac tam toho nieje ;). popripade si daj predok auta do vzduchu, 2 zdvihaky alebo si zober kvadre, podloz ich pod podbehy a skus tocit kolesami, s rukou, mal by si prist nato kde ti to presne skripe.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

tomas e36
Autor témy
Auto: BMW e36 320i
Kraj: Nitriansky

Streda, 6. Októbra 2010, 13:41

diki za radu.. vyskusam lebo sak moj poklad musi byt ok.. tak dufam ze sa mi to podari dat do poradku

barabas
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 10. Októbra 2010, 08:39

prepac, ale si zo zahranicia? madarsko...?
lebo pises tak...

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i
Kraj: Košický

Utorok, 12. Októbra 2010, 15:31

a nemenili ti nejake veci na tej naprave ? nam sa stalo ze zle namontovali na sluzobak capy, a potom do jednej strany ked sa vytocilo tak drel cap o koleso, prehodilo sa to a je to ok.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných