... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maťko009
Kraj: Bratislavský

Re: Problém s prepisom

Streda, 26. Augusta 2009, 19:06

buro napísal:

No verím, že nebude problém dostať originál OEV, chlapec z Prešova sa len bojí, že bude musieť cvakať. Keď mu poviem, že chcem len papiere a pre neho to haslo, mal by mi to dať...

A čo sa týka tej pi..viny, mal som kus zalepené oči tým, že som konečne našiel niečo, čo pasuje - myslím VIN ku autu. Keby som tušil, čo ma čaká, hľadal by som kľudne ďalej.
Určite všetci viete, že máloktorá tricka je po tejto stránke OK...

môj názor je, že chlapec z Prešova nemá ani 1€ takže pochybujem o tom, že sa bude podielať na prepisoch a KO.Problém začína vtedy keď prestane zdvíhať mobil a následne si zmení číslo. Hlavne od neho dostaň originál OEV!
Kúpil si papierovú pičo..nu, ale netreba plakať a hlavne nechcem múdrovať, ale treba to riešiť. Ak budeš niečo potrebovať, pozisťovať tak mi napíš mail: na 500Gklub@azet.sk

buro
Autor témy
Auto: AR 156 SW Selespeed
Kraj: Košický

Re: Problém s prepisom - takmer vyriešené

Utorok, 1. Septembra 2009, 15:50

Ako písal Maťko009, za kolok 4,50 sa dá urobiť zmena v odhlásení - buď zrušiť alebo odhlásiť na inú osobu a potom robiť ďalšie úkony. Exotovi som volal, telefón dvihol, sľúbil, že mi pošle OEV, tak zatiaľ čakám...
Ďakujem za rady.
BMW E30 320i coupe r. 85 EX
BMW E36 320i coupe NEXT

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných