... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chembos napísal:preskusanie nie, nemyslim, skôr finacny trest, nejake penale, alebo nieco podobne
R0nnIe napísal:Ja myslim ze iba pokutu, vodicak zoberu asi preto, aby mali istotu ze zaplatis, penale asi az ked nezaplatis do terminu. Lebo to by znamenalo ze ked nemas peniaze zoberu vodicak, a penale by ti potom v podstate dali za to ze nenosis pri sebe peniaze na pokuty
zhmp napísal:CHalani...jedna otázka mimo......tý všetci čo chodíte smer bratislava-žilina a spet....viete niečo o tych bliskajucich sa radaroch pred výjazdom na nove mesto nad váhom smerom od bratislavy,asi tak 2km pri Rakoľubiach........sú funkčné??su na stredovom deliacom pase medzi zvodidlami v oboch smeroch...len tak by ma to zaujímalo....mne sa nezdá že by boli funkčne....viete niekto niečo o tom......aj ked je to OT,tak dajte vediet...))))
porter napísal:ja tade jazdim a kym som si vsimol ze tam nieco je (rok dozadu?) tak som cez to velakrat preletel aj 160+ a nic neblizkalo, tak neviem, ale obvykle tam spomalim aspon na 140, pre kludny spanok
PiraTMB napísal:A nad 200 sa im ten radar ani nezapne ?
Inak uz zacali vo velkom pouzivat tie ich laser machiny
GOOSE napísal:Happycop service alebo take nieco na rozvazanie proviantu
GOOSE napísal:hehe nemal tam ziaden bagelMozno maju nejaky druh support servisu
Happycop service alebo take nieco na rozvazanie proviantu