... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE528 napísal:Hej hej pokracuj robi mi to dobre![]()
![]()
simumarek napísal:Tak pani u mňa sa už stupňuje E39 horúčka a dúfam, že do tohto leta zmením fórum z E36 na E39, ešte počkám kým sa kamarát vráti z nemecka a povie čo zistil a čo vieme doniesť a hádam sa mi to podarí, ale radšej by som nejakú E39 so skutočnými 280tis km ako stočenú 150 tis. km a pravdepodobne to budú zase kachle, len neviem ako rozlíšim či už motor má commonrail alebo nie? Podľa čoho sa to dá zisiť?
simumarek napísal:Neboj KM nepozeram uz hodne dlho, podstatny je stav auta, skúšobná jazda a ako je zachovaný interiér. Ale kua už som tak nažhavený, že aj dnes by som si išiel pre svoju novú E39 ale výber bude tažký, lebo mám nejaké požiadavky, chcem čiernu ako mám, nechcem mať vnútri drevo a podobne![]()
![]()
simumarek napísal:Neboj KM nepozeram uz hodne dlho, podstatny je stav auta, skúšobná jazda a ako je zachovaný interiér. Ale kua už som tak nažhavený, že aj dnes by som si išiel pre svoju novú E39 ale výber bude tažký, lebo mám nejaké požiadavky, chcem čiernu ako mám, nechcem mať vnútri drevo a podobne![]()
![]()