... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
majo38 napísal:tak to bol vazne vynimocny pripadmoze byt s tou bandou debilov.... ale napr... bol som kupovat v roku cca 2003 Audi 100 rocnik 1992 v bazare v malackach a cestou do pd sa mi rozsypala spojka, panko to vyriesil po telefone a poslal mi peniaze 80% nakladov na ucet co ma stala oprava, pamatam si ze to vtedy stalo komplet cca 9 tis skk oprava lamela a pritlacak a doslal som cca 7 tis bez dokazovania a zbytocnych slov...proste toto bolo ine jednanie co sa tykalo asi zavady o ktorej vedel a nepovedal tak mi to zaplatil...nepoznam majitela ale zasluzil by si pochvalu za jednanie a ludia info lebo dnes je to sama socka a ojebavak
Pilifo napísal:tiez si myslim ale tak uvidi saTým súdom sa vyhráža len kvôli tomu, aby na teba zatlačil, ty si sa posral a dal mu nejaké prachy naspäť.
S takýmto idiotom by som sa už ani nebavil a nereagoval by som na jeho nezmyselné požiadavky. Kvôli 4 stovkám sa súdiť nebude. Iba že by to bol úplný debil...
PristineShip napísal:Môj otec vrátil auto na základe zlého technického stavu. Samozrejme súdnou cestou. Takže bez šance ako píšeš to nie jeSpecificky ale predaj jazdeneho auta - nepoznam pripad, keby niekto uspesne sudnou cestou vymohol vratenie jazdeneho auta okrem pripadov, kedy sa jednalo o jasny podvod ci uz v identifikatoroch vozidla alebo jeho povode, alebo nevyrovnanych zavazkov, kde vozidlo bolo pod tarchou leasingovky ci exekutora.
Ale ze by niekomu hoc odisiel cley motor po tyzdni a dozadaoval sa vratenia, dovi dopo, bez sance.
...