... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Aligator napísal:Pockam vyplatu a posielam aj ja

, tu v RS majú v predajni aj vzory volantov ako obšívajú
 , tu v RS majú v predajni aj vzory volantov ako obšívajú  dal som si u nich robiť volant na EX-Superb-a, kvalitná práca doporučujem, pestrá možnosť výberu koží ( druh, farba, atd.)...žial ,,bicepsy,, na volant nerobia
dal som si u nich robiť volant na EX-Superb-a, kvalitná práca doporučujem, pestrá možnosť výberu koží ( druh, farba, atd.)...žial ,,bicepsy,, na volant nerobia
mareko258 napísal:ak si videl moj volant Ali, tak ja som ho tiez mal u tej zenskej v Povazskom podhradi...

bmwbros napísal:http://www.autopotahy.sk

Patricius napísal:tak, volant je doma...ale kedže chceš kožku a´la originál...tak som mimo misu, ale aspoň foto ako to zmajstrovala (podobne ako Pity777)
 ....ja by som to akurat chcel bez tej perforovanej koze ale to je vec nazoru-100 ludi 100 chuti ale je to pekne .....uz aby bol nahodeny ze?
  ....ja by som to akurat chcel bez tej perforovanej koze ale to je vec nazoru-100 ludi 100 chuti ale je to pekne .....uz aby bol nahodeny ze? 

Aligator napísal:Pockam vyplatu a posielam aj ja

tie tatose to su riadne studne na chechtaky
  tie tatose to su riadne studne na chechtaky 
misiak530d napísal:....ja by som to akurat chcel bez tej perforovanej koze ale to je vec nazoru-100 ludi 100 chuti ale je to pekne .....uz aby bol nahodeny ze?

no a na aute by už bol, len neviem ako dať dole terajší, tak to nechám keď pôjdem na geometriu, isto budú mať na to sťahovák.
 no a na aute by už bol, len neviem ako dať dole terajší, tak to nechám keď pôjdem na geometriu, isto budú mať na to sťahovák.
j.matrix napísal:vo vseobecnosti sa odporuca odpojit baterku a chvilu potom pockat kym zmiznu bludne prudy. Ma to dva dovody: vraj moze pri rozoberani volantu strelit airbag a druhy moze ti zacat svieti kontrolka potom - treba vymazat pamat chyb. Nejake navody su na nete, treba vytlacit bag zozadu(je na takych strunach), dat dole multifunkciu a potom iba jedna skrutka.