... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
plutva napísal:Myslim si že po prečítani tohoto foraa vašich skúsenosti už utorok stupim tomutopánovi na otlak,garantujem. Kúpil som motor za 1270 EUr po namontovanz sme ho snažili nastartovat nesiel ,bodaj by aj isiel ked mu chýbali 2 piestz a vačka komplet vytunelovna. prisli aj dvaja mechanici od tohoto pána jasne zhodte hlavu vsetko opravime dáme nivý motor. Jaj sory zabudol som že su sviatkz a dotýčný sviatkuje od 16 až do 7. aj ked najprv slubil že 3 už pracuje. No presne ako väčinu tu ludi ma ojebal,ale to sa prerátal ja si dam čas aj námahu toho hajzla najst a zaplati aj uroky.
airbone napísal:
Tu na SK ked ma niekto neojebe aspon troska, normalne sa tomu cudujem a pripada mi to neprirodzene :)
buboja napísal:Nemam naladu na tie vase dristy kazdi len rozpravate a strielate na prazdno ak vaz niekto ojebal ja osobne by som to uz riesil .nieje problem sa k nikomu dostat v dnesnej dobe.A nie niesom pan Michalek. Napisal som svoj nazor a skusenost. Tak vase kokocke pripomienky k mojej osobe si vyprosim pani. Vsetko ma svoje medze tak by som si setril slovami na vasom mieste a aaj niekoho o krivo odvinovat moze byt stoho tresny.dakujem a zdrste sa blbych komentarov.
buboja napísal:. . . . Tak vase kokocke pripomienky k mojej osobe si vyprosim pani. . . . .
revenge napísal:Bububu že kokocke to je čo za slovoInáč ja som Michálek vážne.
voMacK napísal:![]()
futy napísal:tak nedáte si pokoj s osočovaním týchto "serióznych" podnikateľov
Turtles napísal:Ukradnes 10eur si zlodej, ukradni 10 000eur a si podnikatel na SVK