taakze ... pritrafila sa taka myslienka... kupit e30 miesto nejakej felicie, ako moje prve vlastne vozitko... takze tym padom by som to tu chcel rozobrat, vsetko do detajlov, co to obnaasa...
inak na uvod chcem povedat, ak sa Vam tato tema nezda, kludne lock alebo delete.. kludne mi kazdy mozete vyjadrit Vas nazor, mozno sa spamatam a dostanem sa z mojej slepej zaavislosti na baworakoch...
ale teda k veci... podarilo sa najst e30 318i coupe, rv. ´90 ...
rad by som sa dozvedel: ako su na tom tieto motory (samozrejme viem ze zalezi od majitela ako sa k nemu chova) ale vo vseobecnosti ako to zvladaju, ved 18rokov je 18 rokov ... ptoom co sa tyka nahradnych dielov.. kolko stoja, ci je ich dostupnost dobra, popripade ci sa da aj tu z fora... co sa na tych autach zvykne kazit, ci je to nieco co sa da lahko opravit alebo nejaka fatalna chyba....
dalej by ma zaujimala spotreba.. s lahkou nohou ... ci to ako student bez trvaleho prijmu dokazem utiahnut
zatial to je vsetko, budem rad kazdemu trefnemu prispevku a postrehu (rad by som napriklad neco od Max-Maxa lebo vidno ze ten s trickami pracuje

)
a znova opakujem, nechcem touto temou zasierat forum.. ale viem ze je to jeden z prispevkov ktory forum neposuva dalej,iba omiela nieco dookola.. preto ak to niekomu z nadriadenych bude vadit kludne delete, pochopim to ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)