... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMWMISCHO napísal:no co sa tika mna tak by som si urcite nekupil v zivote 1,8i m40.vravi sa ze ten motor je omylom bmw...proste asi najhorsie co v e30 kedy bolo ....nejde a zere....a je asi najviac kazovy zo vsetkych....ja odporucam r6..
vilo napísal:ja ten motor mám a vôbec nemám pocit žeby mal veľkú spotrebu...7l. na stovku je veľa? a to nedusím.. a že nejde,, no porovnávať to so 6valcom sa nedá, to je pravda.. ale na bežné jazdenie, a šantenie na snehu to stačí... po čase ti to však bude aj tak málo
Lada Drifter napísal:jo tyyymto si trafil kliniec po hlave, presne si to vystihol... no tak veru kaslem na to zatial, dokym nebude prostriedkov aby som sa o to bawo dokazal postarat, tak to radsej nebudem riesit ...take auto si normalny clovek ktory potrebuje jazdit ekonomicky a za maly peniaz nekupi a bud auto skonci u niekoho kto sa on postara co je dost malo takych ludi alebo u ludi ktory to maju pre zabavu co je ten horsi pripad
Max1M napísal:hm drziz sa toho hesla co mam v podpise ?fakt by som musel sa rozpredat na tie organy a este aj dusu zapredat diablovi (nie sefovi bmwklubu ptm
) ... ako stalo by mi to za to bawo, lenze fakt to nejde... bez trvaleho prijmu urcite nie...
som sa rohodol ze radsej nieco kupim ked budem na tom lepsie financne... radsej kupit nieco poriadne a cukrikovat si to, nez kupit nejaky priemer a este viac to donicit.. to moj skromny nazor no