... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
angelfire
Autor témy
Auto: BMW E39 525TDS
Kraj: Trnavský

pomoc motoristom na cestach

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 14:40

Ahojte,
na trhu sluzieb sa objavil novy produkt. Jedna sa o balik asistencnych sluzieb, ktorý prinasa motoristom s vozdilami do 3.5t celoročnú komplexnú a neobmedzenú starostlivost v prípade nehody, poruchy vozidla, nedostatku paliva, defektu, či inej nepríjemnosti. Dostanete defekt, pokazi sa vam auto, alebo vam dojde benzin? Ziadny problem, staci zavolat na nonstop dispecing a firma vam posle pomoc. Cena tohoto balíka je smiesnych 15€ za rok. V tejto cene mate neobmedzeny pocet zasahov kdekolvek na slovensku. Bol som medzi prvymi zakaznikmi ktory si toto objednali a uz som mal aj tu "cest" tieto sluzby vyuzit V priebehu pol hodinky som mal auto nalozene a vsetko vybavene. Preto by som sa s vami rad podelil o tuto moznost. Ak by ste mali ohladom tohto nejake otazky alebo by ste mali o sluzbu zaujem, tak ma nevahajte kontaktovat na mail dusan.rosner@gmail.com alebo info najdete aj na strankach http://service24.jefta.sk
Naposledy upravil/-a angelfire v Pondelok, 6. Apríla 2009, 07:57, upravené celkom 1 krát.
BMW 525tds E39 1996 143 PS
Obrázok

barabas
Kraj: Žilinský

Re: pomoc motoristom na cestach

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 15:49

tak som si objednal, predpokladam ze variabilny symbol je poradove cislo, cize maju tam zatial cca 200 ludi

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 18:59

zaujimave ze v referenciach na ich stranke tvrdis, ze si pocas 6 rocneho posobenia nepotreboval podobenu sluzbu. nejako zamotana reklama.

silne pochybujem ze ekonomicka vyhodnost pri pocte 200-300 ludi a platbe 12 € bude dlhodoba. Ak sa mylim, prosim o odpustenie.

barabas

Pondelok, 6. Apríla 2009, 06:33

uvidime, adac tak funguje, tusim rocne len dakych 60eu maju.

angelfire
Autor témy

Pondelok, 6. Apríla 2009, 08:10

Max-Max napísal:
zaujimave ze v referenciach na ich stranke tvrdis, ze si pocas 6 rocneho posobenia nepotreboval podobenu sluzbu. nejako zamotana reklama.

silne pochybujem ze ekonomicka vyhodnost pri pocte 200-300 ludi a platbe 12 € bude dlhodoba. Ak sa mylim, prosim o odpustenie.

no ja som to myslel tak ze za 6 rokov co mam vodicak a dost vela najazdim sa mi nestalo nic take ze by som musel volat odtahovku, vzdy som uvazoval nad havarijnou, ale ked mi vyratali 19 litrov rocne, tak som sa na to vybodol, a znamy mi povedal ze jefta zacala robit nieco taketo... tak som si to hned objednal a par dni na to som uz aj vyuzil, na dialnici pred BB mi strelila pruzina tlmica, cize som bol nuteny zavolat odtahovku, mal som z pekla stastie ze som si to dal, lebo ujo odtahovkar mi povedal ze ak by som nemal tu poistku tak zacalujem 12 litrov za odtah do sastina, co bolo odtial cca 250km. Ja som sa tiez cudoval ci sa im to oplati, ale ked si to tak vezmes tak aj zdravotnu platis okolo litra mesacne, a ked sa nahodou dolames tak pripadna operacia moze vyjst aj na melon. Takze zdravotnym poistovniam by sa to tiez neoplatilo, ale ked to zoberies z toho hladiska ze budes potrebovat nejaku pomoc raz za 5 rokov a nebudes burat kazdy tyzden, tak je to celkom v poho... a navyse treba ratat s tym ze ak budu mat 100 tisic klientov, tak to uz mas slusny balik, a ono sa to u tychto poistiek berie tak, ze musis mat vela klientov aby sa to poistovni oplatilo... ak si pametas tak volakedy fungovalo aj u nas nieco ako ADAC, u nas bol NAMK (zlty anjeli), lenze to bolo dotovane statom, a malcharek ci kto povedal ze im uz peniaze neda tak to skoncilo. teraz je to komercne, cize musi nas byt vela aby to vydrzalo, ak o to ludia nebudu mat zaujem tak to asi nevydrzi... ale myslim ze sa tomu darit bude
takze tak, ja pevne dufam ze sa najde vela zakaznikov, lebo pre ludi ako ja co najazdia rocne desattisice kilometrov a nemaju havarijnu je to skvela vec...
Obrázok

Max-Max

Pondelok, 6. Apríla 2009, 10:45

barabas napísal:
uvidime, adac tak funguje, tusim rocne len dakych 60eu maju.

samozrejme, pri sirokej zakladni nie je problem financovat a aj na tom zarobit (ved je to iba podnikanie ako kazde ine)...ALE! zijeme na SK, tu sa ludia viac spolahnu na kamarada na telefone ako na , v danej chvili, iba virtulanu sluzbu ktoru si nevie overit.... napad je to dobry, som zvedavy ci sa to uchyti, zatial su podla mna v strate.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Pondelok, 6. Apríla 2009, 11:16

s takym mnozstvom stredisk a odtahovych vozidiel, to asi nebudu uplny zaciatocnici, nemyslite? na druhej strane niekto sa s nimi uz osobne kontaktoval? respektive len jedna refencia? nechcem byt svina, ale 15 ecok mi z neba nespadne a velmi rad by som sa tam zaregistroval. len mam trosku obavy, no zda sa mi ze som v televiznych novinach videl nieco o tej pobocke co robi s kamionmi a mali velke reci.

v nemecku to funguje d dobre pozeral som o tom dokument a som nechapal, 80% poruch co sa na aute mozu vyskytnut dokazu opravit na mieste, typci maju aj zvaracku v aute :shock:

Max-Max

Pondelok, 6. Apríla 2009, 11:21

nemyslim ze su to zaciatocnici, viem velmi dobre kto alebo co je zac Jefta, neboj nic. Ale nikto nerobi zadarmo.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Pondelok, 6. Apríla 2009, 11:41

Takze idem? Idem! Este v januari by sa mi to hodilo. A na kamaratov sa spoliehat nie je az take vyhodne :wink: , nie vzdy maju cas a prostriedky.

angelfire
Autor témy

Pondelok, 6. Apríla 2009, 13:55

Max-Max napísal:

samozrejme, pri sirokej zakladni nie je problem financovat a aj na tom zarobit (ved je to iba podnikanie ako kazde ine)...ALE! zijeme na SK, tu sa ludia viac spolahnu na kamarada na telefone ako na , v danej chvili, iba virtulanu sluzbu ktoru si nevie overit.... napad je to dobry, som zvedavy ci sa to uchyti, zatial su podla mna v strate.

No Jefta uz na slovensku funguje od 99teho, su clenmi integrovaneho zachranneho systemu, lenze doteraz sa orientovali len na LKW. Ak si pozriete www.jefta.sk tam mate aj peknu zbierku fotiek zo zasahov, takze to nieje az taka virtualna sluzba :) Priznavam ze ja tiez nebudem volat jeftu ked dostanem defekt niekde 50km od bydliska, ale zavolam kamosovi, ale neviem co by mi pomohol kamos ked som trcal s utrhnutym tlmicom 250km od domu na dialnici :) Predsalen maju profi vybavenie a nemusim sa starat a trapit ako to nalozit a podobne :) Takto som pekne zostal sediet v aute, zavolal na dispecing a za 30 minut uz som mal auto nalozene, mna vyhodili v BB a afto mi odviezli do sastina, len som dal odtahovkarovi mobil na servisaka kde to ma vylozit a mal som po starostiach. Zober si ze ides niekde s frajerkou alebo zenou na vikend na vylet a nieco sa ti stane s autom tak ti kamos asi nepomoze.. Jefta ti to odtiahne a este vas odvezu kam budete potrebovat. Ja som rad ze konecne su aj na slovensku dostupne take sluzby ako napriklad v nemecku. Nemusis sa stresovat, len dvihnes telefon a o vsetko sa ti postaraju...
Obrázok

angelfire
Autor témy

Pondelok, 6. Apríla 2009, 14:18

heroe napísal:
Takze idem? Idem! Este v januari by sa mi to hodilo. A na kamaratov sa spoliehat nie je az take vyhodne :wink: , nie vzdy maju cas a prostriedky.

patria pod integrovany zachranny system SR, takze sa nemusis bat :) Niesu to ziadny zaciatocnici. Funguju od 99teho, a vo fotogalerii si mozes pozriet kadejake zasahy, je tam jedna slusna nehoda lamba v CR :)
Obrázok

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Pondelok, 6. Apríla 2009, 18:47

patria kam patria...najdrahsia odtahovka na svete....ako je inac mozne ze sa napr polskej , rumunskej a inym firmam oplati zavolat si vyprostovak z vlastnej krajiny a dat si vyprostit kamion z priekopy ?

http://hasic.sk/index.php?odktorej=1860

divoch
12929
Pre Urgeho-JEFTA.
Teraz ked este aj Cesmat spravil odtahovky, sa môže pan URGE a jeho Jefta ,len pozerat- kto ho zavola, za jeho superceny,však na to prisli aj poistovne a poslali ho k vode.

v kazdom pripade to TU zavana komerciou a ked nic ine tak by to malo byt spoplatnene....
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Pondelok, 6. Apríla 2009, 19:03

...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

angelfire
Autor témy

Utorok, 7. Apríla 2009, 08:18

fioro napísal:
patria kam patria...najdrahsia odtahovka na svete....ako je inac mozne ze sa napr polskej , rumunskej a inym firmam oplati zavolat si vyprostovak z vlastnej krajiny a dat si vyprostit kamion z priekopy ?

http://hasic.sk/index.php?odktorej=1860

divoch
12929
Pre Urgeho-JEFTA.
Teraz ked este aj Cesmat spravil odtahovky, sa môže pan URGE a jeho Jefta ,len pozerat- kto ho zavola, za jeho superceny,však na to prisli aj poistovne a poslali ho k vode.

v kazdom pripade to TU zavana komerciou a ked nic ine tak by to malo byt spoplatnene....

Rypat vie kazdy, tak preco neprisiel niekto iny s takouto sluzbou skor? Hmmm? Ja mozem z vlastnej skusenosti len odporucit... Je mi jedno co kto napise, podla mna su to kazejake vykonstruovane dristy konkurencie lebo zavidia. Mne ked odtahovak povedal ze by som inak zaplatil 12 litrov za odtah tak som dakoval bohu ze mam poistku od Jefty, a nech si kazdy tvrdi co chce. To ze si niekto radsej zavola odtahovku z rumunska alebo polska sa nedivim, ale porovnaj si kvalitu sluzieb a technicke zazemie. Pre mna prislo profi odtahove vozidlo a typek vedel co ma robit, nemusel som sa o nic starat. Mne to za tych par korun na rok stoji, a myslim ze kazdy sofer ktory vela jazdi nema nad cim rozmyslat...
Obrázok

Max-Max

Utorok, 7. Apríla 2009, 08:20

ty si komplet mimo.... ta masina co stoji v tempuse v KE je asi stary hnoj za 20mega..asi preto ma tempus vlastnu odtahovku a vyprostovak , lebo jefta je superpuper hyper fasa firma.... statna dotacia robi divy, ale bohuzial sluzby nie su na takej urovni ako by sa ziadalo....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných