... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:Co by si povedal, ked som v KE sedel tak 300m od neho?
PS: hej picoval som na dojebanu typicky slovensku organizaciu, ale bol som tam.
Diskusia medzi oboma politikmi však priniesla aj iné témy, vrátane témy očkovania v samom závere relácie. Robert Fico kritizoval tlačenie ľudí do očkovania, že sa nehovorí o jeho škodlivých účinkoch a zdôraznil svoju slobodu, že má právo sa nezaočkovať.
Pri snahe moderátora Marek Makaru zasiahnuť do Ficovho preslovu sa na neho bývalý premiér otočil, znova mu pripomenul, že mu to nemá vnucovať a že on si vakcínu môže dať „aj do riti“, ak chce.
"Čo čakáte od plagiátorov, jeden aj druhý nemajú ani vzdelanie, ani nič," reagoval Fico a Kollár sa na to opýtal, čo čakať od mafiánov. "Ďakujem pekne. Lepšie byť mafián ako plagiátor, ale to už je druhá vec," oponoval Fico.
Počas tlačovky Smeru sa Fico k incidentu vrátil. „A oni tie tituly ukradli, môže si ma nazývať akokoľvek, ja som podržtažku mafiánom ako je žaľuď a podobne nerobil. Ani som nerobil štartéra, ani som nevozil drogy na Slovensko, ani nemám rád cigánske pinďúre. Prepáčte, ja si vyprosujem, aby takíto ľudia po nás pokrikovali,” zakončil drsnú kritiku Fico.
HOAXERA MARTINA NAVŠTÍVILA POLÍCIA DOMA OSOBNE: PUSTIL DO GATÍ A VŠETKO POPREL
Upozornili ste nás na komentár, ktorý sa šíril v tejto skupine:[color=var(--primary-text)][font=Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif]https://www.facebook.com/groups/stara.sk[/font][/color]
Podľa komentáru užívateľ s účtom pod názvom "Martin Fiodor Fidermák" vie "minimálne o 4 prípadoch len z môjho okruhu, ktorým napísali Covid, aj keď boli dlhodobo chorý".
Čo chcel majster básnik týmto povedať? Že NIEKTO zfalšoval úmrtný list, teda úradnú listinu. Prečo by to niekto robil? Pretože chcel umelo navýšiť počet obetí na koronavírus a vďaka tomu by stále platili rôzne obmedzenia... Jednoducho povedané, osoba XY zomrela napríklad na rakovinu, avšak NIEKTO to zmenil na Covid-19.
Našťastie podľa autora sa "do toho" obuli príbuzní týchto ľudí a napokon bola na úmrtných listoch uvedená skutočná príčina úmrtia osôb...
Keďže podľa § 352 sa NIEKTO mohol dopustiť trestného činu Falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky, nechceli sme v žiadnom prípade dopustiť, aby sa Martin dopustil Neoznámenia trestného činu podľa § 340 a sám by tak možno mohol skončiť za mrežami...
Preto operatívci z kriminálky[color=var(--primary-text)][font=Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif]Polícia SR - Prešovský kraj[/font][/color]Martina osobne navštívili. Okrem veľkého prekvapenia z neho vypadlo toho:
"Autor príspevku uviedol, že o tom len počul, žiadnymi relevantnými informáciami či dokumentmi, ktoré by toto tvrdenie potvrdzovali nedisponuje a nevie uviesť."
Zdroj:https://www.facebook.com/martin.fidermak