... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 12:21

RTG napísal:
Co by si povedal, ked som v KE sedel tak 300m od neho?
PS: hej picoval som na dojebanu typicky slovensku organizaciu, ale bol som tam.

Je tam konflikt. Obaja sme sa tak nejak zhodli, ze by bolo fajn sa riadit nejakymi zasadami, pravidlami a ideami ked uz teda o sebe tvrdis, ze v nieco veris. A potom je tu tento papez, ktory hlasa veci takmer v rozpore s tym, co ti ten zbornik pravidiel kaze. Tak preto sa pytam aky mas nazor.

Ano, kniha plna kontraindikacii a vidis, vyse 2000 rokov to uz funguje.. z udajneho zaujmoveho kruzku jedneho jezisa krista a par ludi na celosvetovy kolos zahrnajuci nekonecne bohatstvo. Peniaze a ich sila.. na to je vzdy spolah. A ti na spodku pyramidy su tak zmagoreni strachom z pekla, resp. strachom ze po fyzickej smrti im proste zhasnu neurony a cela tvoja existencia bez nicoho dalsieho vyhasne, ze to budu branit vlastnymi telami.. aby ti na vrsku mohli dalej uzivat "dary" a hrat sa na dolezitych v zlatych robach. Genialne.

starynovy

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 13:55

Diskusia medzi oboma politikmi však priniesla aj iné témy, vrátane témy očkovania v samom závere relácie. Robert Fico kritizoval tlačenie ľudí do očkovania, že sa nehovorí o jeho škodlivých účinkoch a zdôraznil svoju slobodu, že má právo sa nezaočkovať.
Pri snahe moderátora Marek Makaru zasiahnuť do Ficovho preslovu sa na neho bývalý premiér otočil, znova mu pripomenul, že mu to nemá vnucovať a že on si vakcínu môže dať „aj do riti“, ak chce.
No, niekto tych zmatenych zbludilcov po LSNS pozbierat musi-chce.

"Čo čakáte od plagiátorov, jeden aj druhý nemajú ani vzdelanie, ani nič," reagoval Fico a Kollár sa na to opýtal, čo čakať od mafiánov. "Ďakujem pekne. Lepšie byť mafián ako plagiátor, ale to už je druhá vec," oponoval Fico.
Toto bude vychytrala strategia utahania retardovanych spoluobcanov. A oni sa utahat nechaju.. Uz to nebude reakcia typu, coze? On je mafian? No to je hrozne.. ale Mafian, a co je ze je mafian, kazdy je mafian, mne je to jedno, neotravuj ma s mafianmi. Oni dobre vedia co tu zabera.

Počas tlačovky Smeru sa Fico k incidentu vrátil. „A oni tie tituly ukradli, môže si ma nazývať akokoľvek, ja som podržtažku mafiánom ako je žaľuď a podobne nerobil. Ani som nerobil štartéra, ani som nevozil drogy na Slovensko, ani nemám rád cigánske pinďúre. Prepáčte, ja si vyprosujem, aby takíto ľudia po nás pokrikovali,” zakončil drsnú kritiku Fico.

Normalne som uz zvedavy na tie buduce volby, doteraz som bol nejako vtom, ze multiotecko vhupne do trojkoalicie so smerohlasom.. ale teraz neviem uš. :D

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Pondelok, 27. Septembra 2021, 09:30

https://www.facebook.com/hoaxPZ/photos/ ... 49/?type=3,

Neuradoval tento aj na BMWKLUB.SK a bmwbazar-e na FB ? :D

starynovy

Pondelok, 27. Septembra 2021, 09:52

Úradoval.. :D :D Urcite flipnul na policajtov ako kadli, ze su len zakomlexovani kokoti co mu zavidia E39 a inteligencne mu nesiahaju po členky, na co sa doma zamkol a neodpovedal.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 27. Septembra 2021, 10:33

Dajte screen, mna to hadzde na stranku policie, ale nie na konkretny clanek.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rapidwinner
Kraj: Prešovský

Pondelok, 27. Septembra 2021, 10:46

Uradoval hej, len par dni dozadu ma presviedcal, ze Meyle je lepsie, lebo Febi prebaluje za Iwis, SGF, atd atd.

Lol.

starynovy

Pondelok, 27. Septembra 2021, 10:48

Nieje on admin na tom fb?

rapidwinner
Kraj: Prešovský

Pondelok, 27. Septembra 2021, 10:52

Na Fans aj bazare, yep

fritolko

Pondelok, 27. Septembra 2021, 11:03

Doplnim

HOAXERA MARTINA NAVŠTÍVILA POLÍCIA DOMA OSOBNE: PUSTIL DO GATÍ A VŠETKO POPREL

Upozornili ste nás na komentár, ktorý sa šíril v tejto skupine:[color=var(--primary-text)][font=Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif]https://www.facebook.com/groups/stara.sk[/font][/color]

Podľa komentáru užívateľ s účtom pod názvom "Martin Fiodor Fidermák" vie "minimálne o 4 prípadoch len z môjho okruhu, ktorým napísali Covid, aj keď boli dlhodobo chorý".

Čo chcel majster básnik týmto povedať? Že NIEKTO zfalšoval úmrtný list, teda úradnú listinu. Prečo by to niekto robil? Pretože chcel umelo navýšiť počet obetí na koronavírus a vďaka tomu by stále platili rôzne obmedzenia... Jednoducho povedané, osoba XY zomrela napríklad na rakovinu, avšak NIEKTO to zmenil na Covid-19.

Našťastie podľa autora sa "do toho" obuli príbuzní týchto ľudí a napokon bola na úmrtných listoch uvedená skutočná príčina úmrtia osôb...

Keďže podľa § 352 sa NIEKTO mohol dopustiť trestného činu Falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky, nechceli sme v žiadnom prípade dopustiť, aby sa Martin dopustil Neoznámenia trestného činu podľa § 340 a sám by tak možno mohol skončiť za mrežami...

Preto operatívci z kriminálky[color=var(--primary-text)][font=Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif]Polícia SR - Prešovský kraj[/font][/color]Martina osobne navštívili. Okrem veľkého prekvapenia z neho vypadlo toho:

"Autor príspevku uviedol, že o tom len počul, žiadnymi relevantnými informáciami či dokumentmi, ktoré by toto tvrdenie potvrdzovali nedisponuje a nevie uviesť."

Zdroj:https://www.facebook.com/martin.fidermak

starynovy

Pondelok, 27. Septembra 2021, 11:12

Uplne som nadseny z tych subtle nakladov "pustil do gati", ""NIEKTO"". :D

fritolko

Pondelok, 27. Septembra 2021, 11:20

"nechceli sme v žiadnom prípade dopustiť, aby sa Martin dopustil Neoznámenia trestného činu podľa § 340 a sám by tak možno mohol skončiť za mrežami..."

Oni mu chceli len pomoct :(

starynovy

Pondelok, 27. Septembra 2021, 11:22

Spravca tej FB stranky je clovek na svojom mieste. :D

spekillant
Kraj: Trnavský

Pondelok, 27. Septembra 2021, 13:03

:D :D :D zase raz dobry pondelek na klube

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 28. Septembra 2021, 13:42

pablohablo

Utorok, 28. Septembra 2021, 13:47

kto uz ma Kiskovu knihu objednanu ?
Btw. u plackovej ci v ramci celej akcie 9 killo pikenka, kvalita.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných