... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 21. Septembra 2021, 07:13

Furt musis pichat palickou do hovna a rozmazavat ho? Ja si tiez pametam ako to tu niekto vytiahol (zrejme bobor, ale isty si nie som) ako mu vypisujes SS, ze ked tu dostanes nalozene, tak si potom doma agresivny na zenu, deti a pod. Nieco v tom zmysle, za slovicka sa dotahovat nemienim.

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Septembra 2021, 07:23

no, zrovna toto vytiahol Vomack pár príspevkov dozadu, takže píš jemu o paličkách. Bobrovi som nič také nepísal, ak mu to nebude prekážať, kludne to sem dám. Akože beriem, že som kokot, idiot, psychiatricky liečený, to je také klubové, ale agresivitu doma nevykonávam..

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 21. Septembra 2021, 07:48

Nehladaj spojitosti tam kde nie su. To ze tu niekto spomenie rozbijanie kompotov, nutne neznamena, ze ty teraz musis byt agresivny na rodinnych prislusnikov. Neni dolezite ako to vzniklo, avsak singularita bmw klubu natolko dokaze ohnut realitu, ze vznikajú podobne veci. Prestaň sa durdit a ber to konecne s nadhladom.

starynovy

Utorok, 21. Septembra 2021, 08:47

s chkym?

starynovy

Utorok, 21. Septembra 2021, 15:00

Pozeram, ze obvinenia novinarom uz zrusili.. po tom co sa v tom mal niekto zacat rypat a skumat. Som myslel, ze take zavazne obvinenie sa nedava z dlhej chvile, varene z vody.. alebo aj "to mate v posadce takovou demokracii, ze si obvineni podava kdo chce!?"

fritolko
Auto: X3 E83

Streda, 22. Septembra 2021, 06:14

Podla mna uz len pomaly kopu z posledneho. Ale tak na druhej strane si zasa prihrievaju volicsku zakladnu kde toto zrusenie pouziju ze su zasa ovyplvnovane prokuratury atd.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 10:23

Organizátor Konzervatívneho summitu: Rozvody by som zakázal, sú jednou z najväčších tragédií spoločnosti

https://dennikn.sk/2548533/organizator- ... olocnosti/

Váš Konzervatívny summit otvoril predseda parlamentu Boris Kollár. Je konzervatívec?

Myslím, že je tam prekryv s istými konzervatívnymi témami, napríklad jeho nominant na ministerstve práce Milan Krajniak pripravuje dôchodkovú reformu, aby mohli deti prispievať na dôchodok svojim rodičom. Snaží sa tým zastaviť nespravodlivosť voči tým rodičom, ktorí sa starajú o deti alebo voči rodičom s väčším počtom detí, ktorí dnes majú nižšie dôchodky, lebo sa starali o svoje deti. Prekryv vidím aj v otázke migrácie.

Kollár na summite hovoril, že je rázne proti nelegálnej migrácii a že treba uprednostňovať lásku k vlasti a k národu pred solidaritou s cudzincami. Súhlasíte s tým?

Dá sa to povedať aj inak. Ale tá konzervatívna predstava migrácie spočíva v tom, že tí, ktorí prichádzajú do našej krajiny, by nemali zmeniť kultúrny a náboženský ráz krajiny. Teda aby sa dokázali integrovať do spoločenstva, ktoré je prítomné. Migrácia by teda mala byť pozvoľná a nie masová a nárazová, ako počas migračnej krízy.

Páčilo sa vám, ako Boris Kollár komunikoval počas migračnej krízy? Vtedy šlo o utečencov, teda o ľudí, ktorí potrebovali pomoc, lebo utekali pred vojnou.

Jazyk je dôležitý a mal by byť rešpektujúci voči všetkým, aj tým, ktorí sú na úteku.

Kollár vo svojom príhovore povedal. „Konzervativizmus považujem za ideu, ktorú potrebujeme v politike rozvíjať. Je na jednej strane racionálny a praktický, na druhej strane nezabúda na dôležitosť pocitov lásky a lojality k žene, rodine, spoločenstvu, národu a vlasti.“ Ako ste tieto jeho slova vnímali?

S prvou časťou jeho výroku sa dá súhlasiť, konzervatívnu politickú filozofiu potrebujeme presadzovať aj prakticky. Súhlasím tiež s tým, že konzervatívny pohľad na svet chráni, zveľaďuje a rozvíja lásku k vlasti, rodine a národu.

Nevyrušuje vás, keď Boris Kollár na Konzervatívnom summite hovorí o „dôležitosti pocitov lásky a lojality k žene a rodine“?

Ak narážate na to, že je to v rozpore s jeho životným štýlom, tak áno, určite ma to vyrušuje. Navyše, lásku vnímam ako objektívnu skutočnosť, je viac ako pocit.

Je Boris Kollár ten typ konzervatívca, pri ktorom chcete, aby vás zastupoval v politike?

Určite je vždy lepšie, keď politik svojím životom reprezentuje to, čo sa snaží politicky presadzovať. Politik, ktorý prakticky žije rodinný život a vernosť svojej manželke, je v tomto hodnovernejší a nevzbudzuje škandál a pohoršenie.

Vzbudzuje vo vás život Borisa Kollára pohoršenie?

Určite to nie je životný štýl, s ktorým by som súhlasil. Naopak. Zároveň to ale vnímam ako ľahký terč. Aj človek, ktorý vo svojom živote veľa zlyháva, v tomto prípade vo vernosti svojej manželke a manželskému zväzku, môže robiť vo verejnom živote niečo dobré alebo mať správne názory.

Boris Kollár to však zrejme nevníma ako zlyhanie.

Áno, komunikuje to ako niečo, na čo je svojím spôsobom hrdý. Je to výzva na posun.

.....

Je označovanie nejakého územia, že tu nie sú istí ľudia vítaní, v poriadku?

Je zavádzajúce to interpretovať tak, že to vyčleňuje nejakých ľudí. Ja tomu rozumiem tak, že ide o zóny bez LGBTI ideológie.

Viete si predstaviť, že by existovali územia bez kresťanskej ideológie alebo bez vplyvu konzervatívnych kresťanských politikov?

Nevnímam kresťanstvo ako ideológiu.

Kresťanov predsa spájajú spoločné idey.
Kresťanstvo vnímam ako pravdivé náboženstvo.

##########################################################################################################
najzarazajucejsie na tomto 60 rocnom panovi je len to, ze ma len 41 rokov.
a samozrejme ockovanie nie, lebo sa zacalo pouzivat prilis skoro a pouzivaju sa na to mrtve deti, a vystavovat riziku seba a druhych je to iste ako vystavovat sa riziku vedlajsich ucinkov.

Nech mi niekto povie jeden, naozaj jeden jediny dovod, preco by hociaky stat mal podporovat akekolvek fantasy kruzky.
Boris Kollar ako konzervativec ochranujuci rodiny ;). A 237000 mu to hodilo.

starynovy

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:08

Obrázok

RTG

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:19

Toto je priklad bigotakov, co su papazkesji nez papez a presne podla hesla Lk 6,41-42.
Pre tych komu by sa to nechcelo googlit: Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš? 42 Ako môžeš povedať svojmu bratovi: »Brat môj, dovoľ, vyberiem ti smietku, čo máš v oku,« keď vo svojom vlastnom oku brvno nevidíš? Pokrytec, vyhoď najprv brvno zo svojho oka! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku, čo je v oku tvojho brata.

To na margo tej pokryteckcej odpovedi a vykrucani sa pri kollarovi.

boborjelotor

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:20

Deus vult, bitch!

starynovy

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:28

RTG napísal:
Lk 6,41-42.
Problem s tymito ludmi je, ze su ohybnejsi ako rozvarene spagety. Teda fundamentalny problem je, ze vobec veria v tieto kokotiny.. ale keby si to neohybali vsetko ako sa im prave hodi, mal by som k nim vacsi respekt.. aj ked ist z 0 na 0,1x10E-15 je furt nic.

RTG

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:37

To, ze tomu neveris je tvoja osobna vec. Ale pseudokrestania mi vadia rovnako, pretoze nic ich nevystihuje lepsie ako "za Boha, za nagod" a tam cela laska k bliznemu ak Bohu skoncila. A to neplati iba o veriacich samotnych, ale aj knazov. Sucasny stav je velmi smutny a ja sa potom necudujem, ze ludia maju nazory ako ty, lebo co vravis plati pre skutocne velku cast.

starynovy

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 11:41

A na sucasneho papeza hovoris co? :D

RTG

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 12:00

Co by si povedal, ked som v KE sedel tak 300m od neho?
PS: hej picoval som na dojebanu typicky slovensku organizaciu, ale bol som tam.

boborjelotor

Nedeľa, 26. Septembra 2021, 12:11

citujeme z toho isteho scifi samizdatu?

“… I have seen God face to face, and my life is preserved.” — Genesis 32:30
“No man hath seen God at any time…”– John 1:18
###
“… with God all things are possible.” — Matthew 19:26

“…The LORD was with Judah; and he drave out the inhabitants of the mountain; but could not drive out the inhabitants of the valley, because they had chariots of iron.” — Judges 1:19
####
Cursed be he that lieth with his sister, the daughter of his father, or the daughter of this mother…” — Deuteronomy 27:22

“And if a man shall take his sister, his father’s daughter, or his mother’s daughter…it is a wicked thing….” — Leviticus 20:17

[But what was god’s reaction to Abraham, who married his sister — his father’s daughter?] See Genesis 20:11-12
“And God said unto Abraham, As for Sara thy wife…I bless her, and give thee a son also of her…” — Genesis 17:15-16
####
“The son shall not bear the iniquity of the father…” — Ezekiel 18:20

“I the LORD thy God am a jealous God, visiting the iniquity of the fathers upon the children unto the third and fourth generation…” — Exodus 20:5
####

ja neviem uz, naozaj, preco niekto potrebuje cely ten korporatny konstrukt k tej svojej viere, knihy kde na kazdej strane si kontradikuje nieco zo strany predoslej, sektarsku pyramidovu schemu, ktora ti hovori kedy, ako a s kym mozes sulozit (ak sa volas Abraham, tak aj s vlastnou sestrou, sweet home Alabama), ak si sa niecim previnil tak musis ist podat referat do kadibudky, k tomu este pridame nejaky pekelny koncept aby ti najnaivnejsi cely zivot prezili v strachu.
Moj nazor, tvoj nazor, picuzryzu nazor, preco sa tu banda kokotov v politike jebe do toho ci koli panenke marii ma byt zatvoreny obchod, ci moze zena slobodne rozhodovat o tom ci chce donosit nechcene decko, alebo ci dokonca MUSI donosit aj decko, ktore sa narodi postihnute. Dopice s celym nabozenstvom na akejekolvek inej urovni ako volnocasovy kruzok sikovnych ruk na prsiach spatych. Chcete si lietat na kobercoch, levitovat v lotosovom sede, cvicit taichi pod krizom, nech sa paci, 5x denne, prestante to ludom jebat do gagora.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 256 neregistrovaných